(Persoonlijk) Begeleiders (Berkelland)
Trajectum

Gehandicaptenzorg, psychiatrie of justitie? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!

Wil jij van toegevoegde waarde zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag? En wil je graag werken in een hecht team waarin je altijd op elkaar kunt terugvallen? Dan is werken bij Trajectum iets voor jou!

Onze organisatie

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVB). Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrondof een gedwongen maatregel. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om mee tedoen; te wonen, te werken, te leven in de maatschappij. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land.

Locatie Berkelland

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Binnen de sector ‘Klinisch Behandelen Oost’ is locatie ‘t Mastler in Eefde onderdeel van het Orthopedagogisch Behandelcentrum (OBC). Het bestaat uit vier behandelgroepen, (waarvan drie besloten) voor in totaal 28 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wat ga je doen?

Als (Persoonlijk) Begeleider ga je aan de slag in één van de teams op de locatie Berkelland. Op basis van jouw kwaliteiten en persoonlijke voorkeur zoeken we het team dat het beste bij jou past. Op de locatie werk je samen in een hecht en informeel team waar veel oog is voor jou als persoon. Hier wordt veel aandacht aan besteed, omdat je dit werk niet alleen kunt!

Je verantwoordelijkheden zijn gericht op het bieden van begeleiding en het uitvoeren van de behandeling, observatie en dagelijkse zorg van de cliënten. Als Persoonlijk Begeleider komt daar nog de coördinatie van deze zaken bij. 

De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de cliëntplannen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het cliëntplan. Om de cliënt zo optimaal mogelijk te begeleiden heb je nauw contact met je collega begeleiders, de behandelaar, de agogische werkbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en cliëntenadministratie.

Wij vragen van jou

 • dat je 24 tot 36 uur per week beschikbaar bent;
 • een relevante afgeronde Mbo4 /Hbo-opleiding;
 • ervaring met het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • dat je beschikt over accuratesse en goede sociale- en communicatieve vaardigheden; 
 • dat je een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënten;
 • dat je een flexibele, evenwichtige persoonlijkheid bent, in staat bent tot zelfreflectie en adequaat  weet om te gaan met conflictsituaties; 
 • dat je bereid bent om ’s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken.

Wij bieden jou

 • een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en er veel doorgroeimogelijkheden geboden worden;
 • aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling in de vorm van scholing, training en coaching;
 • salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 40 / FWG 45 en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • in eerste instantie een jaarcontract waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
 • een groep enthousiaste collega’s die met elkaar streven naar vooruitgang.

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 06-82089252. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Carmen Luijken). Een mail sturen kan ook, naar cluijken@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via onze website is ook mogelijk. Klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.

Klik hier voor de vacature Begeleider

link hier voor de vacature Persoonlijk Begeleider

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum in Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carmen Luijken, 06-82089252.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 04-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48704

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum