Persoonlijk Begeleider de Beele
Pluryn

Wat mag je doen?

Op De Beele is geen dag hetzelfde. De jongeren die hier wonen worden continu uitgedaagd om te werken aan hun eigen toekomst. Samen met je collega’s en de jongere ben jij hierin een belangrijke schakel.
Wat maakt dat de jongere bepaald gedrag vertoond? Dat is een vraag die continu in jouw gedachte zit bij deze functie. Jij probeert negatief gedrag om te buigen en in gesprek te gaan met de jongere. Mocht dit toch niet het gewenste resultaat hebben, dan ben jij motivator en opvoeder in één, zonder een autoritaire houding aan te nemen.
Jij geeft de jongeren handvatten voor hun verdere toekomst. Samen met collega’s van de afdeling Behandeling zet jij de behandelroute uit voor een aantal jongeren, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen in de periode dat zij op De Beele zitten. Jij hebt dan ook veelvuldig contact met het netwerk van de jongere en bent een coördinerende spil hierin. Het werken op onregelmatige tijden is onderdeel van de functie.

Doelgroep en locatie

De Beele is gevestigd in Voorst en is een erkende landelijke achtervang waar jongeren (12-23 jaar) geplaatst worden met een licht verstandelijke beperking en zeer complexe gedragsproblemen. De jongeren zijn bij voorgaande instellingen veelal vastgelopen. De jongeren zijn kwetsbaar, puur en eerlijk. Dit maakt ze uniek en daarom verdienen ze alle kansen om mooie stappen te maken naar de toekomst.

Wat breng je mee?

Naast de nodige inhoudelijke kennis vanuit een pedagogische HBO opleiding, SPH, Social Work of MWD, heb je al de nodige werkervaring met deze doelgroep en vooral ook levenservaring. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent én jezelf durft te laten zien. Door jouw analytische blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de jongeren. Gezien de ervaring die jij al hebt weet je welke interventies je het beste in kan zetten. Je houdt jezelf staande in een omgeving waar veel interacties plaatsvinden. Je pakt en houdt de regie over de jongere waar jij verantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben jij een kei in het schrijven van zorgplannen.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden je een werkomgeving waarin je niet alleen kán leren, maar vooral ook mág leren. We hebben meerdere vacatures beschikbaar waardoor je zowel parttime als fulltime kan werken (24-36 uur per week)
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 45. 
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Bijzonderheden

Meer weten?

  • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Malou Freriks 06-10371093 
  • Andere vragen? Stuur een Whatsapp of bel naar Daniella van Duren, recruiter, via 06-82707125 of mail naar dduren@pluryn.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw gegevens achter via de "Direct solliciteren" knop op de website van Pluryn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/2FMlG1y

Graag tot ziens bij de Beele

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/persoonlijk-begeleiders-de-beele-a0w1t000001tnesaak
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 01-01-2021
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54784
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn