(Persoonlijk) Begeleiders Intensieve Zorg Reestlaan
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Reestlaan is op zoek naar (Persoonlijk) Begeleiders intensieve zorg die houden van een uitdaging voor 24-28 uur per week. Ben jij creatief en wil je bouwen aan een locatie in ontwikkeling? Kom in beweging en solliciteer!

Wat vinden we belangrijk?

De cliënt: 
Een veilige omgeving voor mij als cliënt, waarbij de begeleiding in mijn directe nabijheid is, dat is wat ik nodig heb. Ik ben beïnvloedbaar, maar ook overgevoelig voor prikkels. De begeleiding kan mij laten ervaren waar ik goed in ben en kan samen met mij zorgen voor een goede en passende invulling van mijn dag. Op deze manier krijg ik grip op mijn leven en kom ik niet in de problemen.

Wat ga je doen: 
Als Persoonlijk Begeleiders zijn we verantwoordelijk voor de invulling van de zorgvraag van onze cliënten. Dit doen we door middel van structuur en voortdurende aanwezigheid te bieden. We werken samen met de cliënten en het netwerk van de cliënt. Daarbij zorgen we ervoor dat de cliënt zoveel mogelijk zelf doet. Als persoonlijk begeleider houdt je ons op de hoogte van de geleverde zorgverlening en het zorgproces. Je neemt op motiverende en stimulerende wijze deel aan verschillende vormen van overleg.

Als Begeleiders intensieve zorg ondersteun je de Persoonlijk Begeleider bij de begeleiding en verzorging van cliënten volgens het ondersteuningsplan. Door middel van structuur en voortdurende aanwezigheid van begeleiding zorgen we ervoor dat de cliënten zoveel mogelijk zelf doen. De cliënten worden begeleid bij het leren omgaan met de eigen gedragsproblematiek en het omgaan met nieuwe situaties, waarbij interventies worden verricht in het kader van agressie. Om onze cliënten goed en respectvol te kunnen begeleiden en voor de goede samenwerking met de Persoonlijk Begeleiders, vinden wij het als collega's belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt, zoals tact, stimuleren en overtuigingskracht.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3 (begeleider) of mbo-niveau 4 (persoonlijk begeleider).
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid van diensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een marktconform salaris volgens de FWG systematiek van de cao-gehandicaptenzorg.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Solliciteer dan nu!

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Ineke Nijholt, teamcoördinator op telefoonnummer 06 505 146 33. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Reestlaan.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Clements en Koen. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2312
Organisatie Cosis
Locatie Reestlaan
Postcode 7944BB
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 29-03-2022
Reageer voor 01-11-2022
Nummer 109484

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis