Persoonlijk ondersteuner
Baalderborg Groep

He jij, maak jij ons team compleet? Een leuke werkplek, leuke doelgroep en veel gezelligheid. Zoek jij een leuke baan in de zorg waarbij het contact met bewoners voorop staat? Kom dan solliciteren bij de Esrand!! Neem vooral jezelf mee want dat maakt ons team compleet.

Waar ga je werken
Een leuke groep van 12 bewoners, we hebben allemaal een (licht tot matig) verstandelijke beperking. Onze leeftijden variëren van 25 jaar tot 66 jaar. Door onze beperkingen hebben wij ondersteuning nodig op verschillende gebieden; zoals op het gebied van sociale interacties binnen en buiten de groep, sociale contacten aangaan en onderhouden, ondersteunen in het contact met ons netwerk en soms hebben we ook ondersteuning nodig bij a.d.l. We kunnen heel veel zelf, maar hebben soms wel ondersteuning en coaching nodig, de één wat meer dan de ander. Eigenlijk kunnen we je nog veel meer vertellen wat beter tot zijn recht komt in een kennismakingsgesprek. Bewoners nemen hier ook deel aan zodat je de sfeer van de Esrand al zelf kunt ervaren.

Wat ga je doen
Als persoonlijk ondersteuner vervul je een onmisbare rol in de ondersteuning van onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorgplan voor de bewoner. Je coacht jouw collega-teamleden in de uitvoering van het zorgplan. Je coördineert de zorg rondom de aan jou toegewezen bewoners en bent aanspreekpunt voor ouders/vertegenwoordiger en het multidisciplinair team.

Wat breng je mee
Je hebt minimaal een afgeronde en relevante opleiding niveau 4. Je hebt een duidelijke zorgvisie op cliënten met een licht verstandelijke beperking en moet kunnen schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je hebt een doortastende persoonlijkheid en bent in staat cliënten een duidelijke structuur te bieden. Je bent stressbestendig, flexibel, hebt incasseringsvermogen, een positief kritische blik, staat stevig in je schoenen en hebt het vermogen tot zelfreflectie. Ook sta je open voor contact met en het bevorderen van het netwerk van de cliënt.

Wat hebben we jou te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.154,00 op basis van 36uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree)

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor inhoudelijke vragen t.a.v. de doelgroep kun je je wenden tot de Esrand telefoonnummer 0529-451810 (bereikbaar tussen 9.00 en 10.00 en 16.00 en 20.00). De gesprekken zullen plaats vinden in week 36.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Esrand te Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolien Kristiaans: 0612731749
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-08-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-08-2022
Nummer 113038

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep