Persoonlijk Ondersteuner
Baalderborg Groep

Ben jij die coachende, inspirerende, motiverende Persoonlijk Ondersteuner met zorgvisie  en voor 20-24 uur per week beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hoeft ons niet te schrijven maar bel ons direct voor het maken van een afspraak.

Want we horen  graag van jou wat je te bieden hebt en wat voor persoon je bent! En wij vertellen graag wij wij zijn en wat je gaat doen.

Heb je  (minimaal) een relevante MBO opleiding, afgerond op niveau 4 en ervaring en affiniteit met onze doelgroep (8 volwassen bewoners met een matige tot licht  verstandelijke beperking).

Dan maken we graag een afspraak met je voor een motivatie gesprek en om een aantal uren mee te lopen. Neem dan je c.v. mee!

Ben je nieuwsgierig?  Neem dan contact op met Robert Bouwhuis, teamleider: 06-50000683, want hij is nieuwsgierig naar jou.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonlocatie Jeruzalemweg in Nijverdal
Postcode 7443TG
Stad Nijverdal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 10-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-09-2021
Nummer 71004
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep