Persoonlijk ondersteuner Vlasakkerkamp 13a Hardenberg
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een nieuwe collega!
Persoonlijk Ondersteuner
Voor 26 tot 30 uur per week

Zorg jij ervoor dat onze cliënten hun leven kunnen leven? 
Binnen Vlasakkerkamp 13a geven we begeleiding aan 3 dames in de leeftijd van 25 tot 50 jaar met een matige verstandelijke beperking, ASS en/of psychiatrische stoornissen, waardoor er sprake is van (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze cliënten hebben behoefte aan rust, structuur en duidelijkheid. Zij zoeken een vrouwelijke persoonlijk ondersteuner die hen dit kan bieden.

Wat ga jij doen?
Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat onze cliënten hun leven kunnen leven. Afhankelijk van de situatie en stemming van de cliënt kies je de juiste interventies en ben je alert op het effect hiervan bij de cliënt. Daarnaast draag je zorg voor passende zorg-/ondersteuningsplannen en de uitvoering daarvan. Als Persoonlijk ondersteuner voer je een regierol binnen het cliëntsysteem, die aansluit op de vragen en wensen van de cliënt.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat breng je mee?
Naast een relevante afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 (bijv. SAW) heb je ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking. Bij voorkeur ervaring met cliënten met (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag in combinatie met psychische problematiek. 
Je kunt directief handelen, structuur bieden en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Ook sta je stevig in je schoenen, hebt incasseringsvermogen, een positief kritische blik en je hebt het vermogen tot (zelf)reflectie.

Inschaling

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris van de functie Persoonlijk Ondersteuner IB is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt afhankelijk van ervaring € 3.084,- op basis van 36 uur. We bieden de arbeidsovereenkomst in eerste instantie aan voor tenminste 7 maanden. Er wordt gewerkt volgens de Jaarurensystematiek (JUS).

Interesse? Neem contact met ons op om te bespreken of we een match kunnen maken!
Je kunt bellen met Jolien Kristiaans (teamleider) 06-12731749 of verstuur de sollicitatie via ZorgSelect, zodat wij met jou contact kunnen opnemen.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor vragen kun je terecht bij Jolien Kristiaans (Teamleider) 06 - 12 73 17 49 of Helma Stroot (Teamleider) 06 - 24 64 55 69
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 28-03-2019
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 25-04-2019
Nummer 44749
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep