Persoonlijk ondersteuner
Frion

Functieomschrijving

Als Persoonlijk Ondersteuner heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je biedt de cliënt een veilige omgeving, waarin het belangrijk is dat ze de mogelijkheden en stimulans krijgen om te leren en waarin zij zo normaal mogelijk tot ontwikkeling en ontplooiing kunnen komen.

Naast de dagelijks begeleiding (waaronder ADL), ben je als persoonlijk ondersteuner (samen met de orthopedagoog) verantwoordelijk voor de zorgplannen. Je weet de hulpvraag van cliënten om te zetten in dagelijkse zorg, hierbij kijk je in mogelijkheden en niet in beperkingen. Je draagt er zorg voor dat je het team meeneemt op inhoud en op organisatorisch vlak en legt adequaat contact met de verwanten. Je geniet van complexiteit en het behalen van resultaten, om samen met jou collega's de optimale zorg aan de bewoners te kunnen bieden.

Op deze locatie kom je te werken
Het Holtrust is een woonhuis waar 18 ouder wordende cliënten wonen, met een matige verstandelijke beperking en daarbij een psychiatrisch ziektebeeld. Er zijn 6 gezamenlijke woonkamers met een vaste indeling voor cliënten, zodat zij weten waar ze een aanspreekpunt hebben. De cliënten maken naar eigen behoefte gebruik van deze woonkamers. Veel van onze cliënten hebben in het verleden zelfstandig gewoond, hebben een gezin (met of zonder kinderen) en konden om verschillende redenen niet meer zelfstandig blijven wonen. Ondanks de grote diversiteit aan achtergrond en problematiek, is er sprake van een huiselijke sfeer.

Functie eisen

 • Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de Persoonlijk Ondersteuner die we zoeken;
 • Je bent enthousiast en weet sfeer te creëren binnen onze woonvorm;
 • Je neemt graag initiatief, bent doortastend en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw team;
 • Je hebt kennis van / ervaring met de Triple-C methodiek (pré);
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 5 afgerond;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 ;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Bijzonderheden

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Anouk Boxman (Coördinator Werving & Selectie) op 06 2045 2790 of via aboxman@frionzorg.nl

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Holtrust
Postcode 8031ZE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 14-10-2020
Reageer voor 28-10-2020
Ingangsdatum 14-10-2020
Nummer 55395
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion