Persoonlijk ondersteuner voor de Vlasakkerkamp 14-16
Baalderborg Groep

De cliënten van woonvoorziening Vlasakkerkamp 14-16 in Hardenberg zijn per direct op zoek naar een: Persoonlijke ondersteuner (m/v) 24-28 uur per week.

Waar ga je werken
Vlasakkerkamp 14-16 is een woonvoorziening, gelegen in de woonwijk Baalderveld in Hardenberg. Er wonen momenteel 13 cliënten in de leeftijd van 30 tot en met 81 jaar. De cliënten wonen in twee verschillende huiskamers. De verstandelijke en lichamelijke beperkingen van de cliënten zijn divers. Daarbij is 1 client met NAH. Van belang is dat hen structuur, duidelijkheid en veiligheid wordt geboden aan de hand van gesproken taal, gebaren of pictogrammen. De cliënten hebben een laag tot midden ontwikkelingsniveau (EMB) en zijn ADL-afhankelijk. Gezien de leeftijd of om medische reden krijgen een aantal cliënten dagbesteding op de woning. De cliënten hebben gedurende de dag veel zorg en ondersteuning nodig bij diverse levensgebieden. Vlasakkerkamp 14-16 is een uitdagende en afwisselende werkplek.

Wat ga je doen
Als persoonlijk ondersteuner ben je, samen met de ondersteuner en assistent ondersteuner, verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten en geef je ondersteuning in hun zorg- en begeleidingsbehoefte. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorgplan voor maximaal 5 cliënten. Je coacht de overige teamleden in de uitvoering van het zorgplan. Je coördineert de zorg rondom de aan jou toegewezen cliënten en bent aanspreekpunt voor ouders/vertegenwoordiger en het multidisciplinair team.

Wat breng je mee
• Je hebt een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding, niveau 4 of hoger;
• Een duidelijke zorgvisie hebben ten aanzien van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking;               
• Kennis van de LACCS visie is een pre;
• Kennis of ervaring met werken op een EMB groep is een pré;
• Een doortastende creatieve persoonlijkheid, welke uitgaat van mogelijkheden en in staat is om de bewoners duidelijkheid en structuur te bieden;
• Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en kan deze gevraagd en ongevraagd toepassen;
• Je toont lef, durf en je bent initiatiefrijk, inlevend, doortastend en neemt beslissingen welke binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen;
• Kan overzicht houden, knopen doorhakken en het team ondersteunen en begeleiden;
• Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatig te werken (geen nachtdiensten).

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.332,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. Wil je graag een keer koffie komen drinken op de woning, dan kan dat natuurlijk. Neem hiervoor contact op.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erik van Kammen: 06-15095169
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 03-05-2023
Reageer voor 23-06-2023
Ingangsdatum 03-05-2023
Nummer 119775

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep