Persoonlijk Ondersteuner voor de Zeven Peggenweg
Baalderborg Groep

Voor de groep Ouderen met een verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk ondersteuner (m/v) voor 22 tot 26 uur per week.

Waar ga je werken
Begin juni opent de Baalderborg Groep een nieuwe locatie aan de Zeven Peggenweg in Rijssen. In deze locatie zullen 33 mensen met een verstandelijke beperking gaan wonen, verdeeld over vier groepen.

Wat ga je doen
Als persoonlijk ondersteuner ben je, samen met de ondersteuner en assistent ondersteuner, verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten en geef je ondersteuning in hun zorg- en begeleidingsbehoefte. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het tijdig signaleren van knelpunten, opstellen van doelen en het evalueren van het zorgplan. Je coacht de overige teamleden in de uitvoering van het zorgplan. Je coördineert de zorg rondom de aan jou toegewezen cliënten en bent aanspreekpunt voor ouders/vertegenwoordiger en het multidisciplinair team. Samenwerking en goede communicatie met je collega’s is in deze functie dan ook van groot belang.

Wat breng je mee
• Minimaal een afgeronde relevante MBO SAW opleiding niveau 4 of hoger;
• Ervaring hebben in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en mogelijkheden weten te benutten;
• Besluitvaardig zijn en sterk in de schoenen staan zodat je duidelijkheid, structuur en veiligheid kunt bieden aan bewoners;
• Veel bewoners hebben een christelijke identiteit. Van jou als medewerker wordt verwacht hiermee met respect om te kunnen gaan en bewoners te ondersteunen bij levensvragen op dat gebied;
• Zelfstandig kunnen functioneren, maar ook goed samen kunnen werken in een team en met ouders/verwanten van de cliënt;
• Feedback kunnen geven en ontvangen;
• Flexibele, positieve en actieve instelling.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal €3.332,- op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree). Je werkt volgens een rooster met wisselende diensten waarbij we rekening houden met een goede balans tussen werk en privé. Je komt op een geheel nieuwe locatie te werken met een nieuw team. Er zijn dus volop mogelijkheden en nieuwe uitdagingen!

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers. Het betreft een functie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Andries Vinke (Teamleider) 06-50002984 of Erna Klein Leetink (persoonlijk ondersteuner) 06-83447098. Via onze site www.baalderborggroep.nl (werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 26 maart reageren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 maart 2023.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erna Klein Leetink: 0683447098
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 26-03-2023
Ingangsdatum 15-03-2023
Nummer 118602

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep