Persoonlijk Ondersteuner Wonen
Frion

Functieomschrijving

Inhoud van de functie

Als persoonlijk ondersteuner ben je verantwoordelijk voor het proces rondom de cliënt en heb je een voortrekkersrol in een resultaatverantwoordelijk team. Je hebt snel inzicht in de situatie waarin een team zich begeeft, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Je geniet van de complexiteit en het behalen van resultaten.

Waar kom je te werken?

Op de Commissarislaan 35-13 bieden we intensieve begeleiding aan 7 cliënten met een matig verstandelijke beperking en bijkomende psychische en/of gedragsstoornissen. Bij enkele cliënten is sprake van hechtingsproblematiek, niet zelfstandige lichamelijke verzorging en/of een autisme spectrum stoornis.CL 35 13 nieuw

Hoe wij werken

Wij werken vanuit de behandelmethode Triple-C:

 • we gaan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan met onze cliënten;
 • we zorgen voor een betekenisvolle dag invulling;
 • we kijken naar mogelijkheden en focussen niet op probleemgedrag.
 • De ondersteuning is gericht op herstel van het gewone leven.

Functie eisen

Dit vragen we van je

Een afgeronde zorg gerelateerde hbo-opleiding. In deze functie kun je te maken krijgen met cliënten die verbaal of fysiek agressief zijn. Het is daarom van belang dat je stressbestendig bent en sterk in je schoenen staat. Daarnaast ben je:

 • initiatiefrijk, oplossingsgericht en daadkrachtig;
 • in staat overzicht te houden;
 • in staat om flexibel en met verantwoordelijkheidsgevoel in te spelen op onverwachte situaties;
 • in staat om te reflecteren op je eigen handelen en het van je collega’s, je geeft en vraagt feedback.
 • een teamspeler met ideeën en originele oplossingen;
 • sensitief als het gaat om het aanvoelen van wat cliënten nodig hebben en hebt het lef om je kwetsbaar op te stellen;
 • communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

Je kunt samenwerken in een resultaatverantwoordelijk team waarin de kernwaarden en de missie en visie van Frion leidend zijn en kunt hier ook bijdrage voor het team in leveren. Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Inschaling

Wat bieden wij?

Een ondernemende en uitdagende werkplek in een recent geformeerd team waarin je kunt bouwen aan een goede kwaliteit van zorg.

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg vastgesteld op minimaal € 2.016,- en maximaal € 3.084,- (FWG 45) afhankelijk van aantal uren, opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 70% - 80% (uren in overleg)
 • Een flexibele baan, waarbij je ook in de avonden en weekenden werkt.
 • Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Bijzonderheden

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassenen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking. Frion heeft ruim 80 locaties in de regio Noordwest-Overijssel en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via de ‘direct solliciteren’ button op www.medewerkerbijfrion.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jantina Bollink jbollink@frionzorg.nl of bel 06-13 933 656.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Commissarislaan 35-13
Postcode 8016 BE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 25.20
Uren tot 28.80
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 20-12-2019
Reageer voor 25-02-2020
Ingangsdatum 20-12-2019
Nummer 50307

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion