Persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp
Oriant Zorg

Functieomschrijving

Gediplomeerd Verzorgende (IG)

In Hengelo bij Oriant Zorg leveren wij persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp aan huis.  Wij zoeken gemotiveerde en gediplomeerde verzorgenden (IG) die contact met de cliënt op één hebben staan.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende (IG) bestaan je werkzaamheden uit ADL zorg, rapporteren, ECD bijwerken, zorgplannen schrijven en gesprekjes voeren met de cliënten. Meestal werk je alleen.

Onze cliënten wonen in hun eigen huis en wij leveren 24-uurs zorg op afroep. Dit betekent dat je als medewerker veel persoonlijk contact hebt, je komt bij de mensen in hun eigen huis. Onze cliënten gaan veelal naar de dagbesteding en hebben ook begeleiding aan huis.

We zijn kleinschallig en werken op 1 locatie. Deze locatie kent een diverse cliëntgroep met een migrantenachtergrond en variërend tussen de 65 en 80 jaar. Gezien het grote verschil tussen onze cliënten in cultuurachtergrond en beperkingen is het werk erg divers met mooie uitdagingen voor jou als Verzorgende (-IGer).

Waar kom je te werken als Verzorgende (-IG)?

De locatie is Hengelo of omgeving. Wij bieden de mogelijkheid aan mensen, om een eigen leven te leiden waarin zorg, begeleiding en behandeling dichtbij zijn. 

Het begeleiden van mensen met een migrantenachtergrond roept verschillende vragen op. Hoe help je de persoon zijn door te komen of hoe voelt een persoon met migrantenachtergrond zich thuis in Nederland of hoe kan je begeleiden zonder de regie over te nemen? Dit zijn uitdagingen waar wij in ons werk dagelijks mee te maken hebben.

Wie zijn wij?

Oriant Zorg is een organisatie voor mensen met een migrantenachtergond die een beperking hebben, van dementie tot aan PTSS. Voornamelijk voor volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Dit doen de medewerkers van Oriant dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen. 

 

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Verzorgende (IG) opleiding;
  • Jij ziet de cliënten als mens, kan feedback geven en jij bent lichamelijk fit;
  • Wisseldiensten zijn voor jou geen probleem.
  • Je hebt kennis van verschillende culturen en talen uit het Midden-Oosten. 

Inschaling

Wat wij bieden

  • De functie is ingedeeld in schaal 35 van de CAO- VVT en bedraagt minimaal € 1.920,- en maximaal €2.853,- met daarbovenop ORT voor onregelmatige diensten bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
  • Jij krijgt een jaarcontract voor 14-21 uur per week, met uitzicht op vast;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Een pensioen via Zorg en Welzijn;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding;
Type Vacature
Organisatie Oriant Zorg
Locatie Oriant Zorg
Postcode 7556 NP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 27-05-2021
Ingangsdatum heden
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68498
Doorsturen Bekijk PDF

Oriant Zorg

Oriant is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die met liefde en toewijding oudere mensen wil helpen in hun zorgbehoefte. Bij Oriant staat de mens voorop. Samen met u kijken wij welke zorg het beste bij u past en bij uw wensen aansluit. Het gaat ons om wat u zelf nog wel kunt en hoe we uw zelfredzaamheid kunnen stimuleren. Een persoonlijke benadering is daarbij heel belangrijk. Niet voor niets kan de naam Oriant vrij worden vertaald als ‘gastvrijheid’ en ‘diversiteit’. Wij willen dat elke oudere, ongeacht cultuur, levensovertuiging, talenten en beperkingen, zich bij ons thuis voelt en kan floreren. Want uw kwaliteit van leven staat bij ons centraal.

Meer over Oriant Zorg