Physician assistant BHC
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Zonder fratsen, maar mèt een glimlach. Als physician assistant bij Marga Klompé ondersteun jij onze cliënten bij het beste uit elk moment. Zowel extra- als intramuraal. Je richt je behandeling dan ook op behoud of verbetering van kwaliteit van leven.

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé één van de grotere ouderenzorgorganisaties in de regio. Er werken zo'n 2200 medewerkers bij ons. Marga Klompé kent naast de reguliere chronische somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg ook een afdeling PG intensief en kortdurende verpleeghuiszorg in de vorm van GRZ, ELV en observatie. Tevens zijn er nauwe contacten met de huisartsen in de vorm van reguliere MDO’s in huisartspraktijken en mogelijkheid tot 1e lijn consultaanvragen via zorgdomein. Ook worden behandelingen aangeboden aan cliënten van GGNet (GGZ) en Stichting De Lichtenvoorde (cliënten met meervoudig verstandelijke beperking). In meerdere regionale en landelijke netwerken zijn verschillende medewerkers namens Marga Klompé actief. In de organisatie worden ook GZ-psychologen, physician assistants en verpleegkundige specialisten opgeleid.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste en energieke physician assistant, die graag de medische vakgroep wil komen ondersteunen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit de ouderengeneeskundige taken op chronische zorg somatiek of psychogeriatrie, verschillende vormen van kortdurende zorg (GRZ, ELV hoog, observatie) en eerste lijn consulten. Je werkt samen in een hecht team van collega specialisten ouderengeneeskunde, AIOS ouderengeneeskunde, PAio, VS en VIOS. Daarnaast worden er ook coassistenten begeleid.
Er is een nauwe samenwerking met de medisch specialisten van het SKB. Wekelijks worden er MDO in het ziekenhuis bijgewoond door leden van de medische vakgroep. Op reguliere basis komen ook meerdere medisch specialisten voor consultvoering in het verpleeghuis. De ANW diensten worden met 3 VVT organisaties regionaal vorm gegeven.

Wij vragen van jou een BIG-registratie als physician assistant en jij hebt een heldere visie op behandelen. Je bent een flexibele en daadkrachtige persoonlijkheid die evenwichtig is en overtuigingskracht heeft. Daarnaast ben je geïnteresseerd in recente ontwikkelingen in het vakgebied. Jij hebt oog voor een financieel gezonde bedrijfsvoering maar ook een warme uitvoering van de zorgtaken. Kenmerkend aan jou is je betrokken instelling, innoverend vermogen en ondernemerschap. Je bent in het bezit van een auto en na verloop van tijd bereid om bereikbaarheidsdiensten te doen.

Inschaling

Wij bieden je een contract voor minimaal 24 uur per week en je wordt ingeschaald in FWG 60 (€3.399 – €5.045,- ) van de CAO VVT, afhankelijk van ervaring. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.
Daarom bieden wij:
een open werksfeer en een team met leuke collega’s;
Secundaire voorwaarden:
 8,33% eindejaarsuitkering, uit te keren in november (naar rato);
 mooie vakantieregeling: Je bouwt iedere kalendermaand dat je in dienst bent 1/12e deel van je vakantie-uren op. Dit betreft de wettelijke (144 uur), bovenwettelijke (58,4 uur) en extra bovenwettelijke vakantie-uren (35 uur).
 meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan/aanschaf digitale middelen(laptop, telefoon tablet enz)/sportabonnement;
 korting bij diverse sportscholen;
 fiscale uitruil van de reiskosten: Aanvullend op de maandelijkse reiskostenvergoeding kun je jaarlijks fiscaal gunstig je kilometers uitruilen.
 goede pensioenvoorziening, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen;

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel voor vragen aan Rini Eringfeld (specialist ouderengeneeskunde) naar het medisch secretariaat op het nummer 0543- 546458, dan verbinden zij jou door. Of stel je vraag aan Rini via de mail: aan [email protected] of Nicole Haarman (specialist ouderengeneeskunde) voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]
Gezien de vakantieperiode kan het zijn dat een collega wat lastig te bereiken is, collega’s van recruitment zijn altijd te bereiken via 0682005970. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Heb je een momentje?  

Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een kopje koffie of thee. Laat je CV/gegevens achter via de button en dan nemen we direct contact met je op.

Type Werkplein
Intern nummer 348
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-07-2022
Reageer voor 25-08-2022
Ingangsdatum 13-07-2022
Nummer 112542

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)