Physician Assistant i.o.
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een  

Physician Assistant i.o.

(Sector overstijgend)

 Algemeen

De inzet van Physician Assistants binnen de organisatie zijn van groot belang om de continuïteit van zorgverlening te kunnen garanderen.  

 

Werkzaamheden

Als Physician Assistant i.o. verricht je, onder supervisie van een revalidatiearts (deel)taken op het gebied van medische diagnostiek en behandeling. Dit onder vastgestelde afspraken en richtlijnen van de superviserend medisch specialist. De opleiding vindt voornamelijk plaats binnen het dwarslaesie team. In je functie combineer je basis medische zorg met specialistische revalidatiezorg. Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam. Je takenpakket is gevarieerd. Je bent het eerste aanspreekpunt op de afdeling, waarbij je nauw samenwerkt met revalidatieartsen, physician assistants, verpleegkundigen, arts-assistenten revalidatiegeneeskunde en diverse paramedici. Je bent met de revalidatiearts verantwoordelijk voor het coördineren van het revalidatieproces en bewaken van de kwaliteit van geleverde zorg bij de klinische patiënten. Naast patiënten met een recent ontstane dwarslaesie hebben wij als afdeling 2 speerpunten, namelijk spasticiteitsbehandeling (inclusief intrathecale baclofen) en reconstructieve armhandchirurgie. Deze patiënten kom je dus ook op de klinische afdeling tegen. Binnen de kliniek heerst een prettige collegiale sfeer. Er is een opleidingsklimaat door de aanwezigheid van diverse medische en paramedische opleidingen, waaronder de opleiding tot revalidatiearts. Er is ruimte voor verdieping en innovatieve ontwikkelingen.

Wij vragen

Enthousiaste kandidaten met een paramedische of verpleegkundige achtergrond met ten minste 2 jaar werkervaring. Je bent geïnteresseerd in andere vakgebieden en leergierig. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt onder tijdsdruk veel werkzaamheden tegelijk aan. Je streeft naar een optimale kwaliteit in je werkzaamheden en bent kritisch naar jezelf en naar anderen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en bent zelfkritisch. Zeker niet onbelangrijk, je bent bereid en in staat gedurende de opleiding (2,5 jaar) de noodzakelijke eigen tijd te investeren.

Wij bieden

Een unieke mogelijkheid je loopbaan een andere wending te geven in een verantwoordelijke functie en professioneel team. Gedurende de opleidingsperiode is de functie ingeschaald in FWG 60 en bedraagt de arbeidsduur 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je ervaring. Wij bieden een contract voor de duur van de opleiding met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jolien Schuttevaar-Snijders, revalidatiearts 053 -4875834 (of pieper 226)
Functie(s) Physician Assistant
Publicatiedatum 30-04-2021
Reageer voor 17-05-2021
Nummer 67900
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie