Physician Assistant Ouderengeneeskunde
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je kennis en vaardigheden als verpleegkundig specialist toe te passen

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten.
Onze vakgroep ouderengeneeskunde speelt daarin een belangrijke rol.

Onze ervaren en actieve vakgroep ouderengeneeskunde in Twente bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 1 AIOS, 1 ANIOS, 2 physician assistants, 2 physicians assistents in opleiding en 2 praktijkverpleegkundigen. De vakgroep wordt ondersteund door een medisch secretariaat en ten behoeve van de anw diensten wordt gewerkt met een voorwacht van triageverpleegkundigen. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor specialisten ouderengeneeskunde.

De vakgroep biedt medische behandeling aan cliënten die (tijdelijk) bij ons wonen, revalideren of verblijven in 1 van onze zorglocaties of dagvoorzieningen. Of op consultbasis voor thuiswonende cliënten in de 1e lijn. We bieden daarin consultatie, geheugenpolikliniek en valpolikliniek. Kortom: je kunt alle facetten van de ouderengeneeskunde ervaren!

Als physician assistant is het je belangrijkste uitdaging om vanuit je medische achtergrond een bijdrage te leveren aan dat onze oudere bewoners zich zo prettige mogelijk voelen binnen onze zorglocaties, terwijl zij worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken die in veel gevallen bij hun levensfase horen. Dat doe je door hen op mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Daarbij neem je zelfstandig een aantal complexe en risicovolle medische taken over van de specialist ouderengeneeskundige. Ook lever je vanuit je rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Klik hieronder op het filmpje om een beeld te krijgen van een werkdag van je collega uit de vakgroep ouderengeneeskunde op de geriatrische revalidatieafdeling.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je bent in het bezit van een geldig diploma Master Physician Assistant (MPA) en staat ingeschreven in het BIG-register alsmede het NAPA kwaliteitsregister.
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 65. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
Het aantal contracturen kan variëren tussen de 24 en 36 uur per week, afgestemd op jouw voorkeur.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Of eens een dagje meelopen op de afdeling dan wel onder het genot van een kopje thee of koffie nader kennis maken met deze afdeling en een aantal collega’s? Neem dan contact op Iwan Solen, manager Behandeldienst, via 06 – 83 28 32 01. Of met Bas Bossink, physician assistant, via 06 – 20 18 81 15. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Type Vacature
Intern nummer MA-10
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Iwan Solen, manager Behandeldienst, via 06 – 83 28 32 01. Of met Bas Bossink, physician assistant, via 06 – 20 18 81 15.
Functie(s) Physician Assistant
Publicatiedatum 17-02-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 17-02-2022
Nummer 108152

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten