Physician assistant i.o.
ZGT

Functieomschrijving

Je komt te werken op een moderne en uitstekend uitgeruste afdeling met betrokken en vriendelijke verpleegkundigen en goede collegiale verhoudingen. In 2017 is onze nieuwe afdeling in gebruik genomen en op dit moment zijn er 12 bedden operationeel. Onze intensive care voldoet aan de laatste inzichten als het gaat om patiënt– en verpleegkundig comfort. Zo heeft elke kamer onder andere beademings– en dialysefaciliteiten, zijn verpleegkundige hulpmiddelen geïntegreerd in de patiëntenkamers en beschikken we over dynamische verlichting in elke patiëntenkamer van de units.
Als physician assistant werk je nauw samen met onze verpleegkundigen, arts-assistenten, intensivisten en collega’s van andere afdelingen. In samenwerking met het team ben jij verantwoordelijk voor de opvang en behandeling van vitaal bedreigde patiënten in het ziekenhuis, primair op de IC. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de verpleegkundigen en werkt onder supervisie van de intensivist. Je krijgt de mogelijkheid om samen met jouw collega’s te bouwen aan de toekomst van onze IC. De ZGT Academie staat tot jouw beschikking met veel mogelijkheden voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek. ZGT ligt in het prachtige Twente, een regio met veel mogelijkheden voor ontspanning en een aantrekkelijke woonomgeving.

Functie eisen

Wij vragen van jou dat je zelfstandig kunt werken binnen de gestelde kaders en dat je het een uitdaging vindt om elke dag optimale patiëntenzorg te leveren. Je draagt actief bij aan het verbreden van kennis van onze verpleegkundigen, (co)assistenten en studenten. Naast de directe patiëntenzorg ben je inzetbaar voor taken ter bevordering en verbetering van zorgprocessen op de afdeling. Je draagt actief bij aan de verdere versterking en profilering van de functie van physician assistant binnen onze afdeling. Verder ben je stressbestendig, besluitvaardig, communicatief vaardig en bezit je de intrinsieke motivatie om continue te werken aan verbetering van de zorg en je eigen ontwikkeling. 
Je hebt een HBO-opleiding (verpleegkundig of paramedisch) afgerond. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring als HBO gezondheidszorgprofessional. Werkervaring binnen een intensive care afdeling, spoedeisende hulp of ambulancedienst wordt op prijs gesteld. Indien je geen HBO-diploma hebt, maar ben je anesthesiemedewerker, operatieassistent of verpleegkundige inservice-A, dan moet je een toelatings-assessment doen, op basis waarvan wordt besloten of je in aanmerking komt voor het volgen van de opleiding tot PA. MBO-V verpleegkundigen zijn uitgesloten van deelname.

Inschaling

Volgens CAO.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding, met een intentie tot een vast contract na succesvolle afronding van de opleiding. De opleiding start per september 2020.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-189
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tanja Hak, unithoofd, telefoon 06 10 06 23 34, Ben de Jong, intensivist, telefoon 06 46 14 20 70 en Annerike Brink, IC-verpleegkundige, telefoon 06 50 64 19 81, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-01-2020
Ingangsdatum september 2020
Reageer voor 28-01-2020
Nummer 50630

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT