Planner | Leefwerkgemeenschap Gelderland
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

 • een uitdagen baan in een team vol enthousiaste collega's
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je nieuwe collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als planner speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie ben je de spin in het web rondom de planning voor de teamcoaches en medewerkers in de gemeenschap. Jij zorgt er voor dat je collega’s van de teams wonen en 24-uurs zorg altijd kunnen rekenen op een actuele en effectieve planning. En wijzigt er iets in de zorgvraag of is een collega plotseling niet beschikbaar? Dan ben jij de rots in de branding die het overzicht behoudt en hier moeiteloos op inspeelt.

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Functie eisen

Dit vragen we van jou

 • natuurlijk beschik je over een diploma op MBO 4 niveau
 • je hebt ervaring met plannen van diensten in de zorgsector
 • je hebt affiniteit met administratieve processen en hebt kennis van het roostersysteem Cura
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • je bent ondernemend, flexibel, creatief en stressbestendig
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

Inschaling

En dit hebben we voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 35. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk zondag 23 juni a.s. het sollicitatieformulier in.Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Petra Mensink, teamcoach, op telefoonnummer 06-50589278 

Heb je vragen over de procedure? Bel of Whatsapp dan met team P&O via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer GL-15
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Gelderland
Postcode 7241AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra Mensink, teamcoach, op telefoonnummer 06-50589278 Heb je vragen over de procedure? Bel of Whatsapp dan met team P&O via 06-12083697.
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 23-06-2019
Ingangsdatum 05-06-2019
Nummer 46345

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten