Planner in Winterswijk (Pilot)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Aan de slag in de zorg is een uitdaging. Een planner zoekt de afstemming tussen de zorgvraag van cliënten en het aanbod van medewerkers, om zo tot een optimale efficiënte en effectieve inzet te komen. Dat doe je niet alleen, maar met een team van planners. Jij bent onze nieuwe collega die vol energie, creativiteit en efficiëntie onderdeel uit wilt gaan maken van ons planners team! Heb je een momentje om kennis te maken?

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Een dag bij Marga Klompé als planner, hoe ziet een werkdag eruit?
Wanneer je op werk aankomt en de lekkerste bak koffie ooit uit een van de pantry’s hebt gepakt zie je dat er op een somatische afdeling een ziektemelding is. Wanneer je met jouw collega planners hebt geschakeld en een medewerker van een andere locatie hebt kunnen inzetten, is het tijd om de planning voor de langere termijn te bekijken.
De zomervakantie komt steeds dichterbij en er starten tegelijkertijd ook een aantal leerlingen in jouw regio. Jij bekijkt wat de meest efficiënte manier is om de leerling in te plannen zodat deze ook de juiste begeleiding ontvangt in de zomerperiode.
Bij het beoordelen van een verlofaanvraag bemerk je een overschrijding van de arbeidstijdenwet en informeert de betreffende medewerker hierover met de kanteling werktijden in het achterhoofd.
Omdat er komend jaar een aantal medewerkers uit jouw regio met pensioen gaan besluit je de middag in te delen met het opstellen van overzichten en treedt in gesprek met de HR adviseur uit de regio en de regiomanager.

Note: De functie van planner maakt deel uit van een interne pilot. Deze pilot en dus ook de arbeidsovereenkomst loopt tot 31 mei 2023. Eventuele voortzetting van de functie kan op voorhand niet worden gegarandeerd maar heeft wel de intentie.

Functie eisen

Coördineren, structureren en signaleren zit in je bloed. Als planner verwachten wij dat jij verder kijkt dan het rooster van de betreffende maand. Je zult de roosterplanning moeten afstemmen op de complexiteit van de zorg en de dienstverlening en hierbij continue oog blijven houden voor kwaliteit, procesverbetering en een gezond werkklimaat.

Daarbij verwachten we van je dat je digitaal goed onderlegd bent en bekend bent met een digitaal roosterprogramma (pre). Je bent minimaal in het bezit van een diploma op niveau 3 en hebt bij voorkeur actuele kennis van wet & regelgeving rondom cao VVT en arbeidstijdenwet. Je vindt het leuk om bij te leren, hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen en weet deze op een juiste manier te vertalen voor Marga Klompé.

Inschaling

Naast de inschaling in FWG 35 (€1960,02 / €2845,21) biedt Marga Klompé mooie aanvullende arbeidsvoorwaarden:
 Contract voor 16 uur en contractvorm in overleg
 Combinatie met huidige (zorg)functie behoort ook tot de mogelijkheden
 Marga Klompé zal een passend scholings-en ontwikkelingstraject bieden om deze functie voldoende toegerust te krijgen voor jou als nieuwe medewerker.
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering

Wat kun je van de sollicitatieprocedure verwachten?
 We hebben 1 functies beschikbaar in de functie van planner. Je werkt echter niet alleen, de andere planners zijn echter al eerder aangesteld.
 De vacature staat online tot en met vrijdag 19 augustus 2022 a.s.
 In de week van 22 augustus maken wij een eerste selectie en nodigen we geschikte kandidaten uit voor de gesprekscarrousel;
 In de week van 22 augustus vinden ook de gesprekken plaats middels een gesprekscarrousel. De gesprekscarrousel bestaat uit 2 duo gesprekken van een half uur, in totaal heb je een gesprek van een uurtje. De gesprekspartners zijn; regiomanager en hr adviseur, coördinator planner en recruitment adviseur.
 Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een casus die je ter voorbereiding op het gesprek maakt, deze casus zal in het carrouselgesprek verder worden besproken;
 Vóór 31 augustus ontvang je een terugkoppeling van het gesprek en laten we je weten of wij voornemens zijn om je te benoemen tot onze nieuwe collega voor deze uitdagende functie;
 Een referentiecheck volgt;
 Bij een positieve referentiecheck hoor je definitief of je aan de slag kunt gaan als planner binnen Marga Klompé.

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Sabine Wilgenhof, via 0630454558 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team recruitment via 06-82005970 (telefonisch of via de app). We helpen je graag verder!

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Werkplein
Intern nummer 355
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 19-08-2022
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113101

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)