Planner met administratieve taken | Gaza in Harmelen
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als planner speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor een effectieve en actuele planning van de medewerkers van de locatie Gaza en de administratieve taken rondom het planningsproces.

Vanuit een basisplanning kan jij inspelen op wijzigingen in de zorgvraag of van de medewerkers. Geen dag is hetzelfde en net als jij denkt dat de planning rond is, doet zich een onverwachte situatie voor waarbij je snel moet kunnen schakelen om dit knelpunt te tackelen. Je bent zo thuis in het planningssysteem (Cura) dat je zulke knelpunten in de planning of in de bezetting snel kunt signaleren en deze samen met het zorgteam of de teamcoach weet op te lossen. Jij hebt hierin hét overzicht. Je bent hierin de spin in het web rondom de planning voor de teamcoaches en medewerkers. ‘

Daarnaast ondersteun je de teamcoach bij allerhande administratieve werkzaamheden zoals agenda- en mailbeheer, verzorgen van in- en uitgaande correspondentie en overige administratieve taken. Precieze werkdagen en invulling van de werkzaamheden wordt in afstemming en overleg met de teamcoach bepaald.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 
 
 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • natuurlijk beschik je over een diploma op MBO 3 of 4 niveau;
 • je hebt ervaring met plannen van diensten in de zorgsector en kennis van de cao VVT;
 • je hebt affiniteit met administratieve processen en hebt kennis van het roostersysteem Cura;
 • je hebt ervaring op het gebied van secretariële en ondersteunende werkzaamheden en het werken met officeprogramma’s;
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • je bent ondernemend, flexibel, creatief en stressbestendig;
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 35. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
We stemmen je contracturen graag af op jouw wensen en onze mogelijkheden waarbij onze voorkeur uit gaat naar een parttime contract van 24 uur.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 24 januari via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Tanja Smit op 06 – 49 46 76 50. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GA-02
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tanja Smit via 06 49 46 76 50.
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 07-01-2022
Reageer voor 24-01-2022
Ingangsdatum 07-01-2022
Nummer 107023

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten