Planner/roosteraar ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Ben jij een geboren puzzelaar die blij wordt van een goed werkrooster met als optimaal resultaat “de juiste medewerker op het juiste moment bij de juiste cliënt”? Dat is alvast een goed begin. Maar er komt nog véél meer bij kijken, want een goed rooster opstellen is niet iets wat je “er even bij doet”. Een goed rooster is immers van grote invloed op het werkplezier, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, jouw collega’s. En een tevreden medewerker heeft op haar beurt weer een positieve invloed op het leefplezier van onze cliënten. Daaruit blijkt al dat er veel verschillende belanghebbenden zijn en voor ieder van hen betekent “een goed rooster” iets anders.

-          Een medewerker wil graag zelf invloed hebben op het rooster en hecht waarde een goede balans tussen werk en tijd voor gezin, sport en andere hobby’s.

-          Een cliënt wil graag een zorg of een dienst op een moment dat hij/zij dat nodig heeft en ziet ook graag een vertrouwd gezicht.

-          Een manager vindt naast bovenstaande ook efficiency, productiviteit en kosten nog eens belangrijk.

Aan jou de uitdaging om voor al die verschillende wensen en behoeften passende oplossingen te vinden. En dat in een dynamisch en continu veranderend speelveld. Fluctuaties in de zorgvraag, omgaan met verzuim, personeelsverloop; allemaal factoren die jouw puzzel soms erg complex maken. Het vraagt kennis van capaciteitsplanning, gezond roosteren, wet- en regelgeving, de cao VVT en organisatie- en teamkaders. Maar de juiste competenties zijn minstens zo belangrijk. We zoeken een enthousiast en daadkrachtig persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat.

Wat neem je mee?

  • Je bent een ervaren roosteraar planner binnen de zorg en beschikt over kennis van procedures, richtlijnen en CAO wet- en regelgeving
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met een geautomatiseerd roosterprogramma (bij voorkeur ONS Nedap) en office 365
  • Je werkt zelfstandig, overziet de planning/roosters en neemt binnen de gestelde kaders graag de regie
  • Je bent een “mensen-mens” en weet met humor en een positieve instelling dingen voor elkaar te krijgen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
  • Daarnaast ben je tactvol, stressbestendig, flexibel, accuraat besluitvaardig, oplossingsgericht en kun je ‘out-of-the-box’ denken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. ZGR werkt aan een toekomstbestendig roosterstructuur. Om die reden worden de functieprofielen opnieuw geschreven en gewaardeerd. De plannen hiervoor liggen in een vergevorderd stadium klaar en zullen dit jaar verdere uitrol krijgen.  Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 20 uur per week voor een jaar.  

Je salaris wordt aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw, korting op diverse verzekeringen, een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 21 april of donderdag 22 april a.s.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Lisette Lugtenberg, roosteraar/verzorgende Angeli Custodes, telefoonnummer 06-51841192 / e-mail l.lugtenberg@zgr.nl
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 01-04-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63191
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR