Planner ZGR Stevenskamp/Stevenserf Heeten
ZGR

Je taken

Dagelijks proberen we met een groep enthousiaste medewerkers het verschil te maken in het leven van onze cliënten in Heeten. Als planner speel jij een belangrijke rol, want door het maken van een goede planning zorg jij voor stabiliteit bij cliënten en collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de dienstroosters van de verschillende teams, zowel zorg als facilitair. Je houdt hierbij rekening met wet- en regelgeving, de CAO VVT, organisatie afspraken en teamkaders. Als er wat wijzigt  in de zorgvraag of een collega plotseling uitvalt dan weet je snel te schakelen en bewaar je het overzicht. Je bewaakt de personele inzet in verhouding tot de arbeidsovereenkomsten van medewerkers. Verder heb je een signaalfunctie, waarbij je tekorten en knelpunten in de bezetting binnen de teams inzichtelijk maakt en bespreekt met de manager. Daarbij kom je met verbetervoorstellen om de planning naar een hoger level te tillen.

Je profiel

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring met de methodiek van het roosteren.
  • Je hebt ervaring met een geautomatiseerd roosterprogramma, bij voorkeur ONS Nedap.
  • Je hebt ervaring met office 365 (word, excel)
  • Je kunt verbindingen leggen op financieel niveau tussen het capaciteitsplanmodel en de inzet van medewerkers. 
  • Je hebt kennis van de CAO VVT en de arbeidstijdenwet en weet deze wetten toe te passen.
  • Je hebt enige kennis van salarisverwerking met betrekking tot roosterverwerking.
  • Je bent in staat om binnen richtlijnen en instructies in hoge mate zelfstandig te werken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over analytisch vermogen en komt met verbetervoorstellen. Daarnaast ben je tactvol, stressbestendig, flexibel, besluitvaardig, oplossingsgericht en kunt ‘out-of-the-box’ denken.
  • Je bent bij voorkeur bereid om je werkuren te verspreiden over vier dagen.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 20 uur per week voor een jaar.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en functieweging, maximaal € 2.762,34 (functiegroep 40) of maximaal € 3.153,90 (functiegroep 45) bruto per maand bij een volledige werkweek. Dit wordt aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw, korting op diverse verzekeringen, een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op  maandag 12 oktober 2020. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nathalie Kemper, P&O adviseur, via telefoon of whatsapp 06-51842023 (bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.30 uur)
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 07-09-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 28-09-2020
Nummer 54628
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR