Planner Zorg - Leger des Heils Noordoost
Leger des Heils regio Noordoost

Functieomschrijving

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben jij een echte puzzelaar?
Wil jij direct aan de slag binnen een organisatie die ertoe doet in onze samenleving?
Onze afdeling Human Resources Leger des Heils Noordoost zoekt een Roosterplanner voor 28 uur per week.
  Bedrijfsinformatie Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Je komt te werken in de regio Noordoost. Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). 


Functieomschrijving Ons team

“We zijn ambitieus en we hebben mooie plannen voor de toekomst.”
Het HR-team bestaat uit verschillende disciplines; HR-Advies, Recruitment, Opleiding en Advies, HR-support, Flexpool, Vrijwilligercoördinatie, Coaching, en niet te vergeten de planning voor alle afdelingen binnen de regio!

Dagelijks zetten wij ons in om onze collega’s te ontzorgen in hun werk, te ondersteunen in HR-zaken, te adviseren in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise!
Als afdeling zijn we continue in ontwikkeling en anticiperen we op wat de arbeidsmarkt en de interne organisatie van ons vraagt.
Geen dag is hetzelfde, maar onze missie en visie is duidelijk! Wij zijn tevreden als onze collega’s gelukkig zijn in hun werk!

Het HR-team werkt zelfstandig maar we vinden het ook prettig om elkaar te ontmoeten. Op kantoor, via teams, samenwerken vinden we leuk en belangrijk. Wij werken vanuit het bedrijfsbureau in Zwolle of de dependance in Groningen. De deelregio waar jij voor gaat plannen is Drenthe | IJsselland

Als Planner weet je precies wat de benodigde personeelscapaciteit is en zorg je dat deze zo efficiënt mogelijk wordt ingevuld. Met jouw inzicht, overzicht en nauwkeurigheid ontzorg je de managers zorg op het gebied van planning.
 
Je bent bezig met de korte- en middellangetermijnplanning van de medewerkers en stelt in samenwerking met de leidinggevenden de roosters op voor de afdelingen binnen onze organisatie.  Het maken, meedenken en aanvullen van de basisplanning wordt uitgevoerd binnen de vastgestelde kaders en hierbij wordt rekening gehouden met het bedrijfsbelang, zorgvraag en aanbod van de medewerkers. Ook de Arbeidstijdenwet, de cao en de wensen van de medewerkers neem je in acht.

Wij werken met "inplanning”, een planprogramma die het roosteren en registratie faciliteert.

Op termijn maken we ontwikkelingen in zelfroosteren en capaciteitsmanagement. Als planner ben je hier nauw bij betrokken.

In je werk heb je nauw contact met de planners van de flexpool, de HR-adviseurs en de managers in het primaire proces. Ook neem je deel aan het landelijk plannersoverleg.

Werkzaamheden:

 • Opstellen van maandroosters binnen het kader van het roosterbeleid, de geldende CAO en de Arbeidstijdenwet;
 • Verwerken van alle incidentele invloeden op het rooster; verlof, ziekte, trainingen etc.
 • Het actueel houden van roosters na publicatie;
 • Korte en lange termijn mutaties doorvoeren;
 • Contact onderhouden met verschillende betrokkenen; teammanagers, flexpoolplanning etc.
 • Vraagbaak voor medewerkers omtrent roosterzaken.

Wij zijn op zoek naar een Roosterplanner die stevig in zijn/haar schoenen staat en met ons wil bouwen aan de afdeling.


Functie eisen

 • MBO werk- en denkniveau 4, aantoonbaar met diploma;
 • Ervaring met Inplanning is een pré;
 • Je kunt een juiste afweging maken tussen het volgen van het Planningsbeleid en inlevingsvermogen tonen richting de medewerker;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je kunt snel schakelen en bent oplossingsgericht;
 • Je bent zeer accuraat;
 • Je vindt het leuk om te puzzelen met diensten;
 • Je hebt sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je kunt systematisch en planmatig werken;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent 28 uur per week beschikbaar;

Je bent in staat om bij een indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen;

Wij doen wat we geloven en verwachten daarom dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven en uitdragen. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.  

Inschaling

Wat bieden wij:

Een veelzijdige baan in een leuk, betrokken team!  Bij een organisatie die ertoe doet in de samenleving!
Jij bent belangrijk voor ons. Wij vinden dat werk je energie moet geven. Een waardevolle baan waarin je je kunt ontwikkelen op persoonlijk vlak én in je functie.

We zijn blij om je een contract te kunnen bieden voor 28 uur per week, voor de duur van een jaar.
Na dit jaar hopen we dit te kunnen omzetten naar een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd in schaal 6, van de CAO Sociaal Werk.  (€ 2.348 - € 3.361 bruto, bij 36 uur per week)

Daarnaast bouw je vakantiegeld op én krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Ook is er loopbaanbudget beschikbaar omdat we jouw ontwikkeling ook belangrijk vinden.
Je hebt recht op 170 verlofuren op basis van een 36-urige werkweek en heb je recht op vitaliteitsuren, afhankelijk van je leeftijd.

We hebben goede regelingen voor onze medewerkers, waaronder een collectieve zorgverzekering, een fietsplan en een regeling voor woon-werkverkeer of voor thuiswerken.

Bijzonderheden

Is dit jouw baan? Solliciteer dan direct via de groene knop "SOLLICITEER".
Zien wij je als een geschikte kandidaat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De vacature sluit op 04-02-2022. Wanneer wij echter eerder een geschikte kandidaat gesproken hebben, zullen we de vacature eerder sluiten.

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met: Wyanke prins Manager HR bereikbaar via tel.nr. 06-50098976  of mail: [email protected]
Voor vragen rondom de procedure van deze vacature kun je mailen met Marjolein de Groot -Mulder  Recruiter: [email protected]

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld.
Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang bij gebleken gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Noordoost
Locatie Leger des Heils W&G Noordoost
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 14-01-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 04-02-2022
Nummer 107197

Leger des Heils regio Noordoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gericht zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Meer over Leger des Heils regio Noordoost