Postmasteropleidingsplaats tot psychotherapeut met differentiatie K&J
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als GIOP binnen de afdeling KJP voer je onder supervisie psychotherapeutische behandelingen uit vanuit verschillende referentiekaders bij kinderen, adolescenten en hun ouders. Daarnaast doe je intakegesprekken en ben je als regiebehandelaar betrokken bij cliënten.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog. Je bent begaan en betrokken met de cliënt, je bent positief ingesteld, flexibel, gedreven, resultaatgericht en je hebt doorzettingsvermogen.
Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb je de beschikking over een auto.

Inschaling

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een aantrekkelijke, inspirerende opleidingsplek binnen GGZ Drenthe, waarin alle ruimte is voor je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie van onze organisatie.
Gedurende de opleiding krijg je werkbegeleiding en supervisie door erkende supervisoren aangeboden. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (3 jaar) van 28 tot maximaal 32 uur per week.
GGZ Drenthe betaalt de cursuskosten van de opleiding. Salariëring vindt plaats volgens CAO GGZ, inschaling in FWG 65.

Bijzonderheden

GGZ Drenthe is een erkende praktijkopleidingsinstelling voor de postmaster beroepsopleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Onze organisatie kent een lange opleidingstraditie waar met enthousiasme en bevlogenheid wordt opgeleid. Voor september bieden wij een praktijkopleidingstraject aan tot psychotherapeut op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP). Het cursorisch gedeelte van deze opleiding wordt verzorgd door de Rinogroep in Utrecht. De opleiding is een driejarige vervolgopleiding voor gezondheidszorgpsychologen en leidt tot registratie als psychotherapeut in het BIG-register (art. 3). Als gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot psychotherapeut (GIOP) ben je werkzaam op één van onze hoofdlocaties in Assen of Hoogeveen met mogelijke inzet op een satelietlocatie.

Type Vacature
Intern nummer V19.0109-ZS
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9401PJ
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Henriëtte Sinkgraven, managementassistent P-opleider, telefoonnummer 06 - 29574812. Voor informatie over de afdeling KJP van GGZ Drenthe kun je contact zoeken met Eva van Aperloo, bereikbaar via 0528-857777 (secretariaat Hoogeveen).
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum september 2019
Reageer voor 29-04-2019
Nummer 45046
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe