Praktijkmanager in Nijverdal
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk Zorgsaam in Nijverdal zoekt praktijkmanager voor 8-12 uur per week

Huisartsenpraktijk Zorgsaam is een middelgrote dorpspraktijk (4700 patiënten), NHG geaccrediteerd met een gezellig team van 3 huisartsen, 1 HIDHA, 2 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 4 doktersassistenten. Wij zijn tevens een praktijk die opleidingsplaatsen aanbiedt voor doktersassistenten en co-assistenten

Functie eisen

Wat vragen we van jou? 

Je hebt een afgeronde managementopleiding op minimaal HBO-niveau, ervaring binnen de huisartsenzorg is een pré.

Als praktijkmanager ondersteun, ontzorg en faciliteer je de huisartsen en andere collega’s in de praktijk, zodat zij de patiënten van goede zorg kunnen voorzien. Je ondersteunt ons onder andere bij de organisatie van de praktijk, het personeelsbeleid, financiën, ICT, praktijkaccreditatie en kwaliteitsbeleid.

Je kunt de processen analyseren en verbeterplannen opstellen en implementeren. Je bent van alle markten thuis en vindt het leuk om ergens in te springen en goed uit te zoeken. Vanwege een aanstaande verbouwing vragen we je ook ons bouw- en huisvestingsproject aan te sturen. Neem je graag verantwoordelijkheid, het initiatief en jaag je de boel aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschaling

Wat bieden we jou?

Een fijne samenwerking in een praktijk met een open en collegiale sfeer. Je hebt vrijheid en flexibiliteit om je werkzaamheden uit te voeren. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Huisartsenzorg. Kortom: een superleuke baan in een toekomstbestendige sector waarin zorg centraal staat!

Meer weten over de praktijk? https://huisarts.zorgsaamnijverdal.nl

Ben je enthousiast over de functie? Dan ontvangen wij graag, voor 31-08-2022, jouw brief met je motivatie en CV. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

 

Contractduur: jaarcontract met mogelijkheid tot omzetten in vast dienstverband.

Werkschema: in overleg, er is ruimte voor flexibiliteit.

 

Anke de Groot, Marieke de Boer en Frederieke Loot

Godfried Bomansstraat 34

7442 TH Nijverdal

[email protected]

0548-612892

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsen Zorgsaam te Nijverdal
Postcode 7442 TH
Stad Nijverdal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Praktijkmanager
Publicatiedatum 07-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 112359
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo