Praktijkondersteuner (POH-S) Doetinchem
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

"Ik zoek een betrokkenen enthousiaste praktijkondersteuner (POH) voor 4 dagen per week, die van aanpakken weet. Ik hou van korte lijnen en ad hoc overleg. Gezien onze populatie zijn we laagdrempelig en goed bereikbaar voor onze patienten. De focus op preventie vind ik momenteel erg belangrijk. Goede ideeen zijn altijd welkom!"

I.v.m. zwangerschapsverlof van mijn POH zoek ik in eerste instantie een POH om haar 4 dagen per week, vanaf 4 oktober 2021 op te vangen. Bij wederzijdse tevredenheid, bestaat er zeker een mogelijkheid tot een vast dienstverband van 1-2 dagen per week.

Functie eisen

Als POH heb je de volgende taken: DM, HVZ, COPD, ouderenzorg. De praktijk heeft veel oudere mensen en is goed georganiseerd. Wij werken met Promedico ASP.

Wij hebben een wandelclub opgericht en doen projecten om mensen gezond te houden, bijv polyfarmacie. Tevens ben ik huisarts voor drie huizen waar dementerenden wonen, mooi en dankbaar werk.

Er werkt op onze praktijk nog een vaste waarnemer, Ellen Maathuis, twee assistentes en een POH GGZ. Tevens verhuur ik ruimtes aan een dietiste, een relatie therapeute en een POH jeugd. 

 

Inschaling

Bij wederzijdse tevredenheid bestaat er zeker een mogelijkheid tot een vast dienstverband van 1-2 dagen per week. Inschaling volgens de cao Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Interesse?!

Met onderstaande button kun je direct solliciteren. Heb je nog vragen dan kun je die stellen aan Irene van Rijn, huisarts/praktijkhouder.

Per mail vanrijn@huisartsvanrijn.nl of telefonisch 06-51105429

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpraktijk Van Rijn
Postcode 7003 CJ
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Irene van Rijn, huisarts en praktijkhouder; 06-51105429
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 14-05-2021
Reageer voor 15-06-2021
Ingangsdatum 04-10-2021
Nummer 68227
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel