Praktijkondersteuner GGZ in Apeldoorn
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor huisartsenpraktijk Van Wolfswinkel en Frieling per 1 juni a.s. een

Gediplomeerd Praktijkondersteuner GGZ

6 uur per week (bij voorkeur op woensdag)

Wat worden jouw werkzaamheden?

Deze praktijk is gevestigd in de het pand De Groene Hoven in Kerschoten (Apeldoorn-Noord). Het betreft een zelfstandige duo praktijk met twee huisartsen, een POH-S, een doktersassistente en een collega POH-GGZ. De praktijk werkt nauw samenwerkt met de diëtiste, apotheek, fysiotherapeuten,  podotherapeuten en andere huisartsen die gevestigd zijn in dit pand.  

Je bent werkzaam als praktijkondersteuner GGZ en verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychosociale problematiek voor alle leeftijdsgroepen. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan: probleemverheldering, (kortdurende) behandeling van angst en depressie, stress en burn-out, rouwverwerking, emotieregulatie en begeleiding van chronisch psychiatrische patiënten of overbruggingscontacten naar de 2e lijn.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot praktijkondersteuner GGZ afgerond. Ervaring als POH-GGZ, SPV’er of psycholoog is een pre. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd. De werkdag is bij voorkeur op woensdag.

Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige functie in een praktijk met enthousiaste collega’s. Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan de huisartsenpraktijk. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.095,- en maximaal € 4.051,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8).

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor inlichtingen kan je contact opnemen met mevrouw van Wolfswinkel (huisarts), te bereiken op telefoonnummer 055-5212539.

Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag per mail tegemoet vóór 29 april a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: hrm@hoogzorg.nl, onder vermelding van ‘vacature POH-GGZ Van Wolfswinkel en Frieling’. De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandagmiddag 6 mei.  

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw van Wolfswinkel (huisarts) 055-5212539
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 10-04-2019
Reageer voor 29-04-2019
Ingangsdatum 01-06-2019
Nummer 45076
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog