Praktijkondersteuner GGZ in Nijverdal
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een praktijkondersteuner GGZ (m/v) die de patiënt vooropstelt en zich thuis voelt in een dynamische praktijk met een groot enthousiast team van huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners Somatiek, GGZ en Jeugd. Ben je graag onderdeel van een groot team, maar kun je ook goed solistisch werken en heb je kwaliteiten en ervaring die je kunt inzetten om onze patiënten te ondersteunen, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Een diploma als POH GGZ is een pré, of de bereidheid deze te willen volgen. Om ingeschreven te worden in het kwaliteitsregister is een relevante HBO vooropleiding verplicht.

Huisartsenmaatschap MCN staat voor kwalitatief goede, persoonsgerichte zorg, waar zowel de medewerkers als onze patiënten zich welkom en gezien voelt. Op onze website www.huisartsenmaatschapmcn.nl kun je een idee krijgen van wie we zijn en waar we voor staan.

Functie eisen

Als praktijkondersteuner GGZ analyseer en verhelder je de hulpvraag van de patiënt met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek en geef je begeleiding en een kortdurende behandeling. Zonodig verwijs je door naar andere hulpverleners. Wij vinden het belangrijk dat de POH GGZ in onze praktijk overstijgend kan denken en meedenkt over hoe de zorg verder verbeterd kan worden. Je bent gesprekspartner voor de huisartsen en werkt nauw samen met collega praktijkondersteuners en assistentes. Daarnaast is het fijn als je goed kunt netwerken en contacten zowel binnen als buiten de praktijk kunt onderhouden. Je werkt als praktijkondersteuner zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheden. Stressbestendigheid en goed kunnen begrenzen zijn kwaliteiten die goed van pas komen in deze functie. Ervaring in de GGZ zorg is een pré.

Inschaling

Het contract kan in gaan vanaf 1 maart, voor 28-32 uur/week. Je begint met een jaarcontract en bij goed functioneren kan na een jaar overgegaan worden naar een vast contract. Salariëring conform CAO-Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Wij leveren de zorg aan ruim 11.000 patiënten. Wij werken in een medisch centrum waarin we goed overleg hebben met de aanwezige disciplines. Wij vinden dat de juiste zorg op de juiste plek gegeven moet worden. Dus wat dicht bij huis kan, dat willen we ook dicht bij huis bieden voor onze patiënten. Daarom hebben we een team van assistenten en praktijkondersteuners die samen de reguliere, chronische en de ouderenzorg regelen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in het kader van innovatie of nieuwe projecten die een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van zorg voor nu en voor in de toekomst.

Durf je het aan om je in een video alvast aan ons te voor te stellen als cadeautje bij je brief? Wij zouden het erg leuk vinden deze dan naast een brief en CV via de email te ontvangen.

Sollicitaties kun je (vóór 25 januari 2022) richten aan:

Mevrouw. A. Venema, praktijkmanager

Huisartsenmaatschap MCN

Nijkerkendijk 38-01

7442 LS Nijverdal

[email protected]

 

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenmaatschap MCN (Medisch Centrum Nijverdal)
Postcode 7442 LS
Stad Nijverdal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 25-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 107211
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo