Praktijkondersteuner GGZ praktijk Lofvers te Steenderen
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers te Steenderen per 1 mei a.s. een

Gediplomeerd Praktijkondersteuner GGZ

10 uur per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

Je bent werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk met twee huisartsen,

2 doktersassistenten, 2 apothekersassistenten en 1 praktijkondersteuner somatiek.

Je verleent eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychosociale problematiek. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan: probleemverheldering, (kortdurende) behandeling van angst en depressie, begeleiding van chronisch psychiatrische patiënten of overbruggingscontacten naar de 2e lijn.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot praktijkondersteuner GGZ afgerond en je hebt ervaring opgedaan als POH-GGZ, SPV’er of psycholoog. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd. Je voelt je mede verantwoordelijk voor het continue verbeterproces binnen de praktijk.

 Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige functie in een dynamische huisartsenpraktijk met enthousiaste collega’s. Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan huisartsenpraktijk Lofvers. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €3.095,- en maximaal €4.051,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8).

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Meer informatie over de praktijk vind je op de website van de praktijk. Voor inlichtingen kan je contact opnemen met Jeannette Geerligs (praktijkmanager), te bereiken op telefoonnummer 06-38248274. Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag per mail tegemoet vóór 20 februari a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: hrm@hoogzorg.nl, onder vermelding van ‘vacature POH-GGZ Lofvers’.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Jeannette Geerligs (praktijkmanager) 06-38248274
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 20-02-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 43524
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog