Praktijkondersteuner
Livio

Functieomschrijving

Livio is, in verband met de zwangerschapsverloven van 2 collega praktijkondersteuners, op zoek naar een praktijkondersteuner die ons Medisch team tijdelijk komt versterken. Het betreft een vacature voor het werkgebied Haaksbergen/Enschede. 

De praktijkondersteuner werkt zelfstandig, maar ook in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van de Specialist Ouderengeneeskunde (SO)/ Verpleegkundige Specialist (VS) ten behoeve van de medische praktijkvoering, specifiek ten behoeve van diabetes, COPD, CVRM en polyfarmacie. Bij deze ondersteuning is sprake van een nauwe samenwerking met de SO en de VS, het betreffende zorgteam en de cliënt en het cliëntsysteem. Daarnaast voert de praktijkondersteuner periodiek medicatie afstemmingsoverleg met de SO en de apotheker. De praktijkondersteuner legt huisbezoeken af bij cliënten, waar nodig wordt geschakeld met andere disciplines binnen het multidisciplinaire behandelteam. 

Functie eisen

  • Je bent gediplomeerd HBO-Verpleegkundige met minimaal 5 jaar ervaring. Bij voorkeur ben je (binnenkort) in het bezit van het diploma praktijkondersteuner. Ook andere aanvullende specialistisch zorgopleidingen zijn voor deze tijdelijke vacature een pré. 
  • Je hebt een geldige BIG registratie. 
  • Je bent sociaal en communicatief sterk ontwikkeld en hebt overtuigingskracht en kunt zelfstandig werken. 
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto. 

Inschaling

Conform COA VVT FWG 50, inpassing op basis van werkervaring. Het betreft een arbeidsomvang van 30 – 36 uren per week. 

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een VOG is voorwaarde voor in diensttreding bij Livio.  

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Christel Nieuwland
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 22-06-2020
Ingangsdatum 1 oktober 2020
Reageer voor 13-07-2020
Nummer 53328
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio