Praktijkondersteuner somatiek (ouderenzorg) in Apeldoorn
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor huisartsenpraktijk Van Wolfswinkel en Frieling per direct een

 Gediplomeerd Praktijkondersteuner Somatiek met aandachtsgebied Ouderenzorg

4 uur per week (bij voorkeur op vrijdagmiddag)

Wat worden jouw werkzaamheden?

Deze praktijk is gevestigd in de het pand De Groene Hoven in Kerschoten (Apeldoorn-Noord). Het betreft een zelfstandige duo praktijk met twee huisartsen, een collega POH-S, een doktersassistente en een POH-GGZ. De praktijk werkt nauw samenwerkt met de diëtiste, apotheek, fysiotherapeuten,  podotherapeuten en andere huisartsen die gevestigd zijn in dit pand.  

Je verleent op basis van vastgestelde protocollen doelgerichte (gedelegeerde) zorg aan patiënten met (risicofactoren voor) chronische ziekten op het gebied van Ouderenzorg, Astma/COPD, DM en CVRM. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisarts(en).

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan als allround praktijkondersteuner. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en bent sterk in het aanbrengen van structuur in je werk. Je bent bij voorkeur beschikbaar op vrijdagmiddag, een ander dagdeel is bespreekbaar.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige functie in een praktijk met enthousiaste collega’s. Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan de huisartsenpraktijk. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.863,- en maximaal € 3.764,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7).

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor inlichtingen kan je contact opnemen met mevrouw van Wolfswinkel (huisarts), te bereiken op telefoonnummer 055-5212539.

Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag per mail tegemoet vóór 5 mei a.s. a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: hrm@hoogzorg.nl, onder vermelding van ‘vacature POH-S Van Wolfswinkel en Frieling’. De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandag 13 mei.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw van Wolfswinkel (huisarts) 055-5212539
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 15-04-2019
Reageer voor 05-05-2019
Nummer 45160
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog