Praktijkopleider
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij de inspirerende coach die wij zoeken om onze studenten te begeleiden en te coachen in hun leerproces? Team Leren en Ontwikkelen heeft ruimte voor een:

Praktijkopleider

Kom jij ons team versterken
Wij zijn een enthousiast team van Opleidingsfunctionarissen die door het groot aantal op te leiden studenten jouw hulp goed kan gebruiken! 

‘Een student grote sprongen zien maken in zijn of haar ontwikkeling na een wat onzekere of moeilijkere periode in het leerproces, geeft mij veel voldoening in mijn werk’
Judith Ahlers-Bobbink  (Opleidingsfunctionaris).

Wat ga je doen
Als coach weet jij als geen ander leerlingen, stagiaires en medewerkers  te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere locaties van Atlant in Apeldoorn en/of Beekbergen. Voor ‘jouw’ locatie(s):
• Ben jij (mede)verantwoordelijk voor de organisatie en de realisatie van de beroepspraktijkvorming; 
• Ondersteun en adviseer je de werkbegeleiders; 
• Zorg jij ervoor dat studenten zo optimaal mogelijk kunnen en mogen  leren op de afdeling;
• Ben jij aanspreekpunt voor de opleidingsinstellingen en ben je in die rol verantwoordelijk voor de verslaglegging, dossiervorming, planning en afstemming.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een gemotiveerde, gedisciplineerde en zelfstandige werkhouding. Jij bent oplossingsgericht en komt tot je recht als er veel dingen tegelijk en vakkundig opgepakt moeten worden. Wij gaan met plezier het gesprek met je aan als je daarnaast:
• Beschikt over een diploma MBO Praktijkopleider of een vergelijkbaar diploma;
• Minimaal een jaar werkervaring hebt opgedaan in de opleidingspraktijk;
• Twee tot vier jaar werkervaring in de gezondheidszorg meeneemt;
• Met succes kunt coachen en adviseren en hierbij al jouw communicatieve vaardigheden weet in te zetten.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
• Een contract voor in eerste instantie een jaar. 
• Een maximum bruto maandsalaris van € 2.971,05 (cao VVT FWG 40) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• De mogelijkheid parttime te werken (24-36 uur/week);
• En natuurlijk bevlogen collega’s met wie je regelmatig kunt sparren en lachen!;
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbied om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en motivatie via de knop “Solliciteren” of via https://www.atlant.nl/vacature/praktijkopleider/ uiterlijk voor 20 april 2021.
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Heb je nog vragen? 
Neem dan contact op met Judith Ahlers-Bobbink (Opleidingsfunctionaris), via telefoonnummer  06 12 21 42 35.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Praktijkopleider
Publicatiedatum 06-04-2021
Reageer voor 20-04-2021
Ingangsdatum 09-02-2021
Nummer 57593
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant