Praktijkverpleegkundige - Wilp
Zozijn

Een doortastende en geduldige praktijkverpleegkundige

Ben jij een allround praktijkverpleegkundige? Een doorzetter, die een uitdaging ziet in een veelzijdige verpleegkundige functie? Dan is dit een functie voor jou! 

Praktijkverpleegkundige voor 18-24 uur per week.

Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Binnen de dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) zijn onder andere medewerkers in functie als gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten en paramedici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Werken bij ZAB, houdt in dat je komt te werken bij een enthousiast team dat bestaat uit betrokken en gedreven collega’s met hart voor cliënt en medewerkers. Je werkt in een team van 10 praktijkverpleegkundigen.

Wat ga je doen?
Als praktijkverpleegkundige fungeer je zowel binnen als buiten kantoortijden Zozijnbreed als eerste aanspreekpunt op medisch/verpleegkundig gebied voor (coördinerend/specialistisch/pedagogische) ondersteuners. Je doet dienst als eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en noodsituaties voor Zozijn in Wilp. Verder geef je voorlichting, advies en instructie aan de cliënt en/of zijn leefomgeving over alle zaken die samenhangen met het ziektebeeld en de behandeling.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige/- technische zorg en door de huisarts of Arts-VG/Verpleegkundig Specialist (VS) gedelegeerde zorg. Je verricht onderzoek en je behandelt en adviseert onze cliënten en je verwijst zo nodig door. Het resultaat van de behandeling evalueer je en je stelt deze, na overleg met de huisarts of arts-VG/VS, zo nodig bij.

Ook voer je beleidsmatige en organisatorische taken uit.

Herken jij je in het volgende?
Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige en je beschikt over een afgeronde opleiding HBO V of beschikt over een opleiding verpleegkundige niveau 4 en je bent bereid HBO V te gaan volgen (dan is een aanstelling als praktijkverpleegkundige in opleiding bespreekbaar).

  • Je bent in het bezit van een diploma bedrijfshulpverlening en reanimatie, of je bent bereid hiervoor een opleiding te volgen.
  • Je hebt kennis van de diverse doelgroepen binnen Zozijn.
  • Je kunt zelfstandig werken en in acute situaties en bij calamiteiten kan je adequaat en snel handelen.
  • Je kunt omgaan met agressie incidenten.

In een hectische werkomgeving ben je in staat prioriteiten te stellen.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende en afwisselende baan waarin jij je kennis en ervaring kunt inzetten.
  • Een gedreven en enthousiast team van praktijkverpleegkundigen.
  • Een salaris van maximaal € 4.019,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 50 (CAO Gehandicaptenzorg).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Je standplaats wordt Wilp.

Bijzonderheden

Procedure
Past dit helemaal bij jou? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Solliciteren kan via de knop “solliciteren".

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB artsen Ondersteuning en AVG praktijk Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Informatie over de procedure: Ilse Pontzen-Dijkstra, manager ZAB, telefoonnummer 06-15314882 Informatie over de functie: Praktijkverpleegkundige, telefoonnummer 088-5753030
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Publicatiedatum 12-05-2023
Reageer voor 15-06-2023
Ingangsdatum 12-05-2023
Nummer 120026
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn