Zorgcoördinator/manager (FKT21-001)
ZGT

Functie omschrijving

De Fertiliteitskliniek Twente B.V. is een zelfstandig behandelcentrum dat de fertiliteitszorg in de regio verleent. Het centrum is in 2012 opgericht vanuit een samenwerking van de gynaecologen uit de regio, het ZGT en het MST. In 2018 is het centrum uitgebreid met een IVF en andrologie laboratorium. Behandelingen die in het centrum plaatsvinden, zijn onder andere IVF, ICSI en inseminaties (ook met donorsemen) en fertiliteitspreservatie.

Fertiliteitskliniek Twente is een dynamische organisatie, waarin kwaliteit van zorg en het patient belang centraal staan. Door het veranderd zorglandschap is er continue beweging. Het team wordt gekenmerkt door samenwerking, bereidheid tot verandering en uitdaging.

De visie van de organisatie sluit aan op de behoefte van de patiënt en is als volgt omschreven:

FKT levert zorg betreffende diagnostiek, analyse en zinnige behandeling van paren en alleenstaanden met onvervulde kinderwens of bedreigde vruchtbaarheid, evidence based, up-to-date en conform geldende regelgeving. Zij heeft hierbij de focus op patiënten uit de regio Twente en aangrenzende deelgebieden. De gehele zorgketen betreffende analyse en behandelingen van vruchtbaarheidsproblemen – van preconceptie tot en met zwangerschap- wordt regionaal afgestemd op de individuele patiënt/ het individuele koppel en haar/ hun duurzame gezonde functioneren in de maatschappij, zo mogelijk met een kind.

Wegens vertrek van de zorgcoördinator zijn wij op zoek naar een:

Als zorgcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Je werkt nauw samen met alle lagen en disciplines binnen de kliniek.  Je draagt verantwoordelijkheid op tactisch niveau voor de operationele bedrijfsvoering en personele bezetting. Je monitort de voortgang van de werkzaamheden en evalueert met regelmaat de resultaten. Ook behoren overlegmomenten en afstemming met overige betrokkenen tot je verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een sterke persoonlijkheid, die binnen deze dynamiek in staat is om de drempels in de (operationele) bedrijfsvoering, personele bezetting en beleidsimplementatie te herkennen en te analyseren.  

Je beschikt over HBO werk en denkniveau. Scholing in bedrijfskundig (zorg)management of vergelijkbaar is een pre. Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en hebt aantoonbare affiniteit met de zorg en kennis van datamanagement.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen, ben je van nature ondernemend en in staat doortastend op te treden.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring FWG 55 (minimaal € 3.118 en maximaal € 4.584).

Bijzonderheden

CAO Zelfstandige Klinieken is van toepassing.

Type Vacature
Intern nummer FKT21-001
Organisatie ZGT
Locatie Fertiliteitskliniek Twente
Postcode 7556 BN
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 26
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Overig
Informatie verkrijgen bij j.neve@fertiliteitskliniektwente.nl of m.verberg@fertiliteitskliniektwente/nl
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Procescoördinator
Publicatiedatum 11-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Ingangsdatum 11-01-2021
Nummer 57014
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT