procesmanager vastgoedbeheer
InteraktContour

Informatie

Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde, Vastgoedkunde of vergelijkbaar? Beschik je over minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van vastgoed, bouwfysica en installatietechniek? Ga je voor resultaat? Dan is deze vacature als procesmanager vastgoedbeheer iets voor jou!

InteraktContour biedt diverse vormen van zorg voor mensen met hersenletsel. Op onze locaties in Midden- en Oost-Nederland bieden wij begeleiding aan cliënten die niet of in beperkte mate, zelfstandig kunnen wonen zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen.

Jouw werkplek

Op het bestuursbureau werken zo'n 90 collega's in ondersteunende functies om de zorg voor onze cliënten mede mogelijk te maken. Hier ben jij onderdeel van de eenheid Financiën, Informatievoorziening en Huisvesting (FI&H). Deze eenheid ondersteunt de zorglocaties, teams Maatschappelijke Ondersteuning en Behandeling en het management van InteraktContour.

Mede door jouw inbreng wonen cliënten en werken medewerkers in een veilige omgeving. Ook zorg je voor optimaal beheer en onderhoud van onze huisvesting in het hele InteraktContour-werkgebied dat verspreid ligt over Midden- en Oost-Nederland.

Jouw rol

Als procesmanager vastgoedbeheer ben je verantwoordelijk voor veiligheid (legionellabeheer, brandveiligheid en BHV), groot onderhoud en facilitaire processen. Je beschikt over de nodige kennis en ervaring en hebt een proactieve houding naar de teams en leveranciers toe bij de uitvoering. Je stelt onderhoudsschema's op, voert prijsonderhandelingen met uitvoerende partijen en begeleidt de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en verbouwprojecten. Hiervoor reis je regelmatig door het hele werkgebied van InteraktContour naar diverse locaties. Je bent dus veel onderweg.

Je hebt actuele kennis van alle wettelijke verplichtingen die er voor vastgoed toe doen. Ook volg je de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving in je vakgebied en vertaal je de consequenties naar de praktijk. Je bent communicatief vaardig en onderhoudt goed contact met leveranciers, aannemers en installateurs. Continu ben je bezig met het beter en efficiënter maken van alle facilitaire processen en vastgoedbeheerprocessen.

Verder ben je dé expert en het aanspreekpunt voor collega's als het gaat om vraagstukken op het gebied van beheer en onderhoud. Met name je collega's van de afdeling Huisvesting, managers en andere teams weten jou te vinden. Je vertaalt hun wensen en problemen naar oplossingen en houdt iedereen goed op de hoogte van relevante zaken. Je werkt nauw samen met de afdeling Huisvesting. Je rapporteert aan de manager FI&H.

Wat wij bieden

 • jaarcontract van 36 uur per week
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.766,- tot maximaal €4.082,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde, Vastgoedkunde of vergelijkbaar
 • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en actuele kennis op het gebied van vastgoed, bouwfysica en installatietechniek
 • je belangrijkste drijfveer is het zorgen voor een veilige en aangename woon- en werkomgeving voor cliënten en medewerkers
 • vanuit jouw kennis en kunde heb je gezag, je bent communicatief sterk en gaat voor aantoonbare resultaten
 • je bent iemand die weet te overtuigen en te inspireren
 • je hebt affiniteit met inkopen, opdrachtgeverschap en leveranciersmanagement
 • je hebt een proactieve en prospectieve houding en bent altijd op zoek naar verbetering
 • je werkt vanuit feiten en afspraken, niet vanuit aannames en toezeggingen
 • je bent zakelijk, doortastend, creatief en betrokken en hebt een klantgerichte houding naar cliënten, teams en management
 • je hebt doorzettingsvermogen om veranderingen in gang te zetten en te vernieuwen
 • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe procesmanager vastgoedbeheer?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt reageren tot en met woensdag 28 oktober.
De gesprekken worden zoveel als mogelijk gepland in de week van 2 november. Een assessment en/of referentie-onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Odink, Manager Financiën, Informatievoorziening en Huisvesting, via 06-23242446.


Bekijk ook onze overige vacatures


We voeren onze eerste sollicitatiegesprekken digitaal en de tweede sollicitatiegesprekken face-to-face op het bestuursbureau in Nunspeet. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Stafmedewerker
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 29-10-2020
Nummer 55367

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour