Procesondersteuner
Medrie

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste procesondersteuner of secretaresse die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een

Procesondersteuner regioteam Zwolle

28 uur per week

Ben je niet van je stuk te brengen en ben jij bereid tot het nemen van initiatieven om maximale service te leveren aan onze huisartsen en aan de huisartsenzorg?
Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen?
Onlangs is het team van programmamanagers uitgebreid naar 4 personen. Deze programmamanagers hebben ieder een eigen inhouderlijk aandachtsgebied. Het gaat om de chronische zorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, samenwerken in de wijk en positieve gezondheid. Daarnaast onderhouden zij de relatie met de huisartsen in de regio.

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar iemand die deze programmamanagers kan ondersteunen. Ontzorgen, integriteit, tact en vertrouwen spelen een belangrijke rol.

Je werkt in deze rol zowel zelfstandig als nauw samen met de vier programmamanagers in de regio. Geen dag is hetzelfde, jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Je bent de verbindende factor binnen je afdeling. De lijnen op het gebied van afstemming en overleg gaan via jou.
  • Je plant en organiseert afspraken, (team)bijeenkomsten en vergaderingen en zorgt voor de bewaking en voortgang in processen.
  • Je stelt diverse stukken op en notuleert tijdens vergaderingen. Je levert project ondersteuning aan de programmamanagers.

Functie eisen

Wat heb jij in huis?

  • Je hebt een hebt een afgeronde secretariële opleiding en beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in staat om de werkzaamheden binnen de afgesproken kaders en procedures, zelfstandig te verrichten.
  • Je kunt goed luisteren en kunt goed organiseren. Daarnaast heb je een flinke dosis ondernemingszin en assertiviteit.
  • Je bent in staat te prioriteren.
  • Je hebt affiniteit met de zorg.
  • Je kunt werken met Office 365 (is een vereiste), AFAS is een pre.

Inschaling

Dit bieden wij jou
Een brede, afwisselende baan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Het betreft een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract. De functie is ingeschaald als secretaresse B in functieschaal 5 van de cao Huisartsenzorg (€ 2.403,00 - € 3.321,00 o.b.v. 38 uur). Binnen Medrie zijn er veel opleidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden

Maak kennis met het team
Het regioteam bestaat uit de regiomanager, regiohuisarts, locatiemanager, programmamanagers en secretaresses. Samen bieden we maatwerk aan de ruim 180 huisartsen van Medrie Regio Zwolle. We ondersteunen hen bij de spoedzorg op de huisartsenpost, de chronische zorg in de dagpraktijken en de organisatie van wijkgericht werken. Namens de huisartsen maken we op regionaal niveau afspraken met andere zorgverleners en organisaties. Met als doel dat huisartsen zo veel mogelijk tijd kunnen besteden aan de zorg voor hun patiënten, de 270.000 inwoners van de regio. Zo werkt Medrie voor huisartsen.

Word jij onze nieuwe collega?
We ontvangen graag je motivatiebrief en CV! Reageren via Vacature Procesondersteuner Zwolle - Procesondersteuner Zwolle - InSite - Standaard (afasinsite.nl)

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maaike Schnabel, Regiomanager Zwolle, telefoon 06 - 20477288. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.medrie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie, Regio Zwolle
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Managementassistent
Secretaresse
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 20-08-2022
Nummer 112725

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie