Product Owner voor het team Woonzorg (28-40 uur)
Ecare

Functieomschrijving

Leef jij je graag in, in de wensen en behoeften van onze klanten? Kun jij deze vertalen naar passende doelen en vind je het leuk om samen met je collega's van het ontwikkelteam te werken aan het realiseren hiervan? Dan ben jij misschien wel de Product Owner die we zoeken om ons team te komen versterken. Kom je langs voor een gesprek?

We werken in 6 scrumteams met 45 ontwikkelaars. Voor het team woonzorg zijn we op zoek naar een Product Owner. Jij bent degene die ons gaat helpen om zorgverleners in de verpleeghuiszorg te faciliteren in hun werk. Jouw team is verantwoordelijk voor het zorgdossier waar zij in werken. Het omvat onder andere het agendabeheer, het kunnen rapporteren en de onderlinge samenwerking tussen zorgprofessionals.

Wat ga je doen bij Ecare?
Met ons elektronisch cliënt dossier PUUR. hebben we al een heel gaaf product voor de verpleeghuiszorg staan, wat jij met jouw team verder ontwikkelt en up-to-date houdt. Als bevlogen nieuwe Product Owner zorg je samen met onze Product Strateeg voor een heldere productvisie voor het onderdeel woonzorg van PUUR. Je weet wat er speelt bij onze klanten en wat de wensen en behoeftes van gebruiker zijn. De productvisie weet je over te dragen aan stakeholders, het ontwikkelteam en de organisatie. Je zorgt hiermee voor het maximaliseren van de waarde van PUUR. Jij bent verantwoordelijk voor het “wat” van het dossier en je beheert en prioriteert de backlog en geeft invulling aan zogenoemde user stories.

Functie eisen

Je hebt kennis van de sector en/of ruime ervaring als Product Owner. Netwerken binnen en buiten de organisatie zit in jouw bloed en de opgedane kennis kan jij als geen ander overdragen en verwerken in PUUR. Je vaart een vaste koers en weet je klanten en collega’s hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Als geen ander zorg jij ervoor dat klanten zich betrokken voelen bij, en geïnformeerd zijn over, de ontwikkelingen van ons product. Daarnaast;

 • Heb je minimaal HBO+ denk- en werkniveau;
 • Kan je niet alleen goed zelfstandig werken, maar ben je ook een echte teamplayer;
 • Beheers je de Nederlandse taal perfect;
 • Beheers je de Engelse taal goed;
 • Ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar;
 • Kan je goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Inschaling

 • Een goed salaris.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Reiskostenvergoeding en een hele fijne pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen. Als je belooft terug te komen.
 • Iedere dag verse broodjes van de Broodbode.
 • Een modern, licht en inspirerend kantoor in Enschede.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Een fijne werksfeer en leuke teamactiviteiten.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je gewoonweg vergeet dat je aan het werk bent :)

Bijzonderheden

Alles voor de toppers in de zorg!
Onze karaktertrekken
Bij Ecare doen we alles voor die toppers in de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen we ons stuk voor stuk in 3 kernwaarden:

Lef
Je hebt het lef om je mening op een respectvolle manier te uiten, je hebt het lef om ergens voor te staan en voor te gaan, je hebt het lef om besluiten te nemen, je hebt het lef om fouten te maken en je hebt het lef om successen te delen en ervan te genieten.

Twentse nuchterheid
“Niet lullen, maar poetsen - Laat je niet gek maken - Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Twentse nuchterheid is een mooie combinatie van gezonde ondernemersmentaliteit en met beide benen op de grond staan. Het zit er nu eenmaal in bij ons!

Nieuwsgierigheid
Wij willen alles weten en begrijpen; of het nu gaat over de ontwikkeling in de IT, zorg markt of bij Ecare zelf. Door deze aangeboren nieuwsgierigheid zijn we in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en te redeneren en om nieuwe ideeën te creëren.

Enthousiast?
Heb je na het lezen van deze vacature zin om ons beter te leren kennen en ook om jezelf aan ons voor te stellen? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar [email protected] of via de sollicitatiebutton. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Mirjam Sulman, Operations Manager, tel. 06 10499472.

 Een berichtje voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Organisatie Ecare
Locatie Enschede
Postcode 7521 PL
Werkveld Overig
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Overig
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mirjam Sulman, Operations Manager, tel. 06 10499472
Functie(s) Datamanager
Manager ICT
Medewerker ICT
Medewerker medische administratie
Overig
Procescoördinator
Projectleider
Teamhoofd
Publicatiedatum 21-04-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 02-06-2022
Nummer 110249

Ecare

Bij Ecare bedenken en ontwikkelen we software voor de zorg in Nederland. Met slimme en eenvoudige oplossingen faciliteren wij organisaties in de verpleeghuiszorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Dit doen we met PUUR., een slim elektronisch cliëntendossier (ecd) voor goede zorg! Vanuit Enschede werken 120 collega’s met passie voor zorg en de intrinsieke motivatie om elke dag de zorg een beetje beter, mooier en makkelijker te maken.

Meer over Ecare