Programmamanager
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Heb jij interesse in management, ruime ervaring als regiebehandelaar én kun jij een team stimuleren te ondernemen en creatief mee te denken?  Kies dan voor ons Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen! Wij zoeken een


PROGRAMMAMANAGER
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor behandelinhoud en bedrijfsvoering hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en we komen snel tot besluiten. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat we doen
Het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) is onderdeel van het circuit Curatieve Zorg (CCZ). CCZ richt zich op planbare zorg en op relatief kortdurende, op behandeling gerichte activiteiten. Het COS behandelt cliënten met de diagnose ASS, ADHD en VG-GGZ.

Je werkt met hoogopgeleide professionals. Dit betekent dat jij, samen met je duale partner,  helder bent in de doelen van de afdeling en de kaders die daarbij horen, maar verder vooral de professionals in het team in hun kracht zet en de inhoud laat vormgeven. Dit vraagt lef, duidelijkheid, ondernemerschap en creativiteit van onze managers, zowel in de inhoud als in de bedrijfsvoering. Je durft te ondernemen en te ontwikkelen met het team, ook al schept dit soms onduidelijkheid of chaos. Je bent niet bang om hierin de lead bij het team te leggen, zonder hierbij zelf de regie los te laten. Dit lukt je op zo’n natuurlijke manier, dat dit als vanzelfsprekend geaccepteerd wordt.

Naast deze managementrol ben je als regiebehandelaar (psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of verpleegkundige specialist) werkzaam in het team.

Functie eisen

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist
 • een geldige BIG-registratie
 • werkervaring als inhoudsprofessional én (bij voorkeur ook) als leidinggevende

Jij bent

 • makkelijk in contact, verbindend
 • iemand met lef, je durft dingen aan te gaan/te benoemen en bent zelf ook makkelijk aanspreekbaar
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • resultaatgericht en weet focus aan te brengen
 • betrokken en slagvaardig
 • in staat de voortrekkersrol te vervullen en anderen te enthousiasmeren
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • Analytisch

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • een prettige samenwerking met je duale partner en het multidisciplinair team, waarbij respect voor ieders expertise en inbreng hoog in het vaandel staat
 • wanneer een managementopleiding bijdraagt aan jouw ontwikkeling als manager, behoort dit tot de mogelijkheden
 • deelname aan en het (mogelijk) geven van geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen
 • werken in een financieel gezonde organisatie waarin tal van ontwikkelingen en kansen die zich voordoen verzilverd worden
 • arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • salaris passend bij de functie met een management toeslag

Bijzonderheden

Voel jij je uitgedaagd?
Dan maken wij graag kennis! Wij wisselen graag van gedachten over deze functie en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen met Jürgen Jolink, Manager Bedrijfsvoering CCZ. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06- 28828525 of per e-mail j.jolink@mediant.nl.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 07.34/1.40 - 0859 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie De Opmaat
Postcode 7552 EV
Stad Hengelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jürgen Jolink, manager bedrijfsvoering CCZ, 06-28828525
Functie(s) Manager zorggebonden hoger kader
Psychiater
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 12-06-2020
Reageer voor 31-07-2020
Ingangsdatum 12-06-2020
Nummer 53354
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg