Projectleider Beleidsadviseur
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Ben jij zelfstandig, ondernemend en faciliterend? Verbinden van kwaliteiten en mensen is je kracht,  je kan als geen ander projecten uiteen zetten en begeleiden tot het afgerond en geïmplementeerd is. Je spreekt mensen aan op het nakomen van afspraken, je weet mensen te motiveren en in hun kracht te zetten.

Dan zoeken we jou!

Wat mag je doen?

Als projectleider/ beleidsadviseur adviseer je het MT van de RVE Eefde gevraagd en ongevraagd op beleidsthema’s. Je bereid stukken voor, zorgt dat je input ophaalt en dat mensen geïnformeerd zijn. Je leidt kleine en grotere projecten, stelt projectgroep samen en zorgt voor de opvolging van het project. Je bent een directe sparringpartner voor de directie en bent in staat om gemandateerd deel te nemen aan externe overleggen met gemeentes, verwijzers en overige partijen.

Wat breng je mee?

  • Hbo+/ wo werk en denkniveau;
  • Ervaring in het projectleiderschap;
  • Kennis van de jeugdzorg en haar systematiek is een pre.

 

Doelgroep en locatie

De RVE Eefde bestaat uit verschillende onderdelen. Het grootste onderdeel is het terrein waar jongeren verblijven met een gesloten machtiging en een aantal jongeren zonder deze machtiging. Deze laatste verblijven in de hybride groepen of de ‘open groep’ op het terrein. Er is een grote polikliniek, met dependances in Zutphen, Winterswijk en Oosterbeek,  (naschoolse) dagbehandeling, gezinsbegeleiding,  er zijn twee buitenhuizen in Apeldoorn en Doetinchem en het Moeder-Kind huis maakt tenslotte deel uit van dit RVE.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende functie in een veranderende omgeving. De functie is ingeschaald in FWG 60.

Meer weten?

Solliciteer direct of informeer voor meer informatie bij Andrea de Heer, recruiter, via 06-37374280

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Eefde
Postcode 7211 LC
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Adviseur
Projectleider
Publicatiedatum 10-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 10-12-2021
Nummer 73678
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn