Projectleider eHealth
Ambiq

Werken als projectleider eHealth
Je hebt binnen Ambiq een van de meest innovatieve functie. Je bent verantwoordelijk voor (nieuwe) activiteiten of projecten die te maken hebben met eHealth voor alle regio’s van Ambiq. Je monitort implementaties en de voortgang, zodat alles op een juiste manier wordt uitgevoerd. Je hebt hierbij een nauwe samenwerking met de afdeling ICT en Onderzoek & Ontwikkeling en zorgt voor verbinding tussen diverse projecten en ontwikkelingen. Je geeft voorlichting aan betrokkenen bij projecten. Dit kunnen interne medewerkers, teams en cliëntenraad zijn, maar ook externe partijen zoals verwijzers, instellingen, onderwijs, symposia of congressen. Door goed te rapporteren en jaarplannen te maken weet het management welke ontwikkelingen er gaande zijn. Je zorgt dat je als een van de eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in de zorgtechnologie en je doet voorstellen welke interessant kunnen zijn voor Ambiq.

Ambiq & eHealth
Ambiq zet volop in op digitale zorg. Verschillende middelen zijn al of worden de komende jaren ingezet. Het digitale cliëntenplatform Jouw Omgeving, het gebruik van Virtual Reality in therapieën en bij jeugdigen die geen onderwijs volgen, ‘blended’ hulpverlening (online contacten met cliënten naast face-to-face contacten), het gebruik van app’s en games binnen bestaande hulpverlening, enz. 

Dit neem je mee:
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over hbo werk- en denkniveau. We vinden een aantal competenties erg belangrijk:

  • Netwerken: zodat jij zowel in- als extern mensen goed kan informeren en geïnformeerd wordt.
  • Enthousiasmerend: jij weet op een enthousiaste manier nieuwe ideeën in te brengen in de organisatie en collega’s mee te krijgen in nieuwe ontwikkelingen.
  • Samenwerkend: je weet de juiste mensen op het juiste moment te vinden en betrekt collega’s waar het nodig is.
  • Initiërend: zijn er nieuwe ontwikkelingen? Je bekijkt gelijk wat er mogelijk is binnen Ambiq en gaat aan de slag met een goed voorstel.
  • Verbindend: dankzij jou zijn collega’s op de hoogte wat er gaande is, maar worden projecten ook goed aan elkaar verbonden.

Verder heb je kennis van LVB en verschillende vormen van hulpverlening, affiniteit met zorgtechnologie en heb je ervaring in het opzetten en leiden van projecten. Je beschikt over financieel inzicht, bent flexibel en stap je graag jouw auto in om naar diverse locaties van Ambiq te rijden.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende functie binnen een organisatie dat open staat voor vernieuwingen. Je hebt de ruimte om te pionieren en de functie in te richten zoals jij het wil.

Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris conform FWG 55 van de cao Gehandicaptenzorg (minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- bruto op basis van 36 uur per week).
  • Een contract voor 24 – 28 uur per week waarbij je de vrijheid hebt om die flexibel in te vullen gedurende de week.
  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en diverse kortingen.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan via onze website. Het kan natuurlijk zijn dat je eerst nog vragen hebt. Hiervoor kan je contact opnemen met Els Oonk, directeur Bedrijfsvoering, of met Tom Luinstra, manager ICT. Zij zijn allebei bereikbaar via 088 – 777 60 00.

Vanwege geplande en verdiende vakanties van collega’s neemt de procedure iets meer tijd in beslag. De planning is dat de eerste gesprekken gevoerd worden in week 35.  

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Type Vacature
Intern nummer 202207191
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Projectleider
Publicatiedatum 20-07-2022
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 20-08-2022
Nummer 112705
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq