Projectleider Facility Management
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

De regio Oost is op zoek naar een proactieve projectleider die van aanpakken weet in het facilitaire vakgebied. Je levert een belangrijke bijdrage aan het organiseren en aansturen van allerlei facilitaire zaken. De regio Oost heeft 50 locaties waar jij als Projectleider samen met de huisvestingadviseurs de centrale vraagbaak en organisator bent.

Wat ga je doen?

Als Projectleider initieer en coördineer je diverse werkzaamheden. Denk daarbij aan projecten en diensten op het gebied van vastgoed zoals locatieverhuizingen, gebouwveiligheid (installaties, legionella enz.), vastgoedprojecten, leveranciersmanagement en deelname aan specifieke projecten zoals duurzaamheid, hospitality, veiligheid enz.

Je initieert projecten en met je eigen creativiteit en deskundigheid weet je anderen goed en tijdig te ondersteunen met de voorbereiding en uitvoering daarvan. Je gaat voor een maximaal tevreden klant en snapt goed wat de klant verwacht. Je hebt een gestructureerde manier van werken en zelfstandigheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Als projectleider schrijf je het projectplan, waarin onder andere het budget, de kwaliteitsnormen en planning aan de orde komen. Daarnaast weet je met jouw ervaring en organisatietalent de juiste prioriteiten te stellen en deadlines van de projecten te bewaken. Je bent de gespreks- en onderhandelingspartners van zowel interne als externe partijen. Je rapporteert helder en bondig aan de opdrachtgevers met wie je samenwerkt en aan de diverse disciplines binnen het Leger des Heils.

Het team waarmee je gaat werken bestaat uit verschillende professionals op het terrein van Facilitair, ICT en Veiligheid en je ontvangt ondersteuning en sturing van de Facilitair Manager.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat heeft een aantal jaar projectervaring in het facilitaire vakgebied en een positieve nuchtere inslag met bovengemiddelde sociale vaardigheden. Je hebt een gestructureerde manier van werken, een hoge mate van zelfstandigheid en krijgt een glimlach als de klant tevreden is ontzorgd. Ideaal voor een kandidaat die toe is aan de tweede of derde stap in zijn loopbaan.

Daarnaast vragen wij van de Projectleider:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur diploma facilitair/project management
 • Je bent toe aan een tweede of derde stap in je loopbaan
 • Grote mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden binnen gestelde procedures en richtlijnen
 • Een dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Integriteit en betrouwbaarheid in verband met het werken met vertrouwelijke informatie
 • Bij voorkeur ervaring met projectmanagement binnen de zorg
 • Goede mondelinge, schriftelijke en sociale vaardigheden
 • Oplettendheid en nauwkeurigheid bij het correct verwerken van gegevens en informatie
 • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer

Je bent christen (katholiek, protestant of anders) en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit

 

 

 

 

Inschaling

Daarnaast bieden wij je:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie voor 32 uur per week
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 8 (min. € 2.836,- tot max. € 4.040,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)
 • In eerste instantie een contract voor een half met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen)
 • Vakantietoeslag van 8% per jaar en eindejaarsuitkering van 8,3%
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling en een loopbaanbudget dat je maandelijks opbouwt en kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH-Academie, gericht op jouw werkgebied

Bijzonderheden

Het Bedrijfsbureau van de regio Oost is gevestigd in de bossen in Ugchelen op landgoed Caesarea nabij de A1 en is de thuisbasis van diverse ondersteunende diensten waar de afdeling Facilitaire Dienst een onderdeel van is. In totaal bestaat de afdeling Facilitaire dienst uit 11 collega’s.

Dit houdt in dat alle zaken betreffende gebouwen, installaties, inventaris, ICT en services voor rekening van deze afdeling komt

.

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Leger des Heils Oost is onderdeel van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, dagbesteding, verpleging en verzorging, palliatieve zorg, verslavingszorg en de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

Interesse en contact

Reageer dan via https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/projectleider-facility-management-regio-oost-v180061

bij de button ‘Solliciteer direct’ onderaan de pagina. De vacature staat open tot we de juiste kandidaat gevonden hebben. We kijken uit naar jouw reactie. Heb je nog vragen, bel dan naar Bart van Leeuwen (Facilitair manager a.i tel. 06-3476 3888). Heb je vragen over de procedure, dan kan je contact opnemen met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost tel. 06-1240 7703 bereikbaar op di/do/vr-morgen)

Ter info:

 • Conform het Werving- en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Type Vacature
Intern nummer 29-2023
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Bedrijfsbureau Leger des Heils W&G regio Oost
Postcode 7339 GK
Stad Ugchelen
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bart van Leeuwen, Afdelingsmanager a.i. 06-3476 3888
Functie(s) Manager
Manager Facilitaire dienst
Projectleider
Publicatiedatum 03-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-04-2023
Nummer 118266

Leger des Heils regio Oost

Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg. Het kantoor van Leger des Heils Oost is gevestigd in Ugchelen waarin allerlei ondersteunende diensten samenwerken.

Meer over Leger des Heils regio Oost