Projectleider GGZ in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Als projectleider ben je lid van het clusterteam GGZ. Binnen dit team ondersteun jij het cluster GGZ bij de voorbereiding en realisatie van projecten, het opstellen van beleidsnotities, business cases, plannen van aanpak en het implementeren en borgen van nieuw beleid.

Je werkt hierin nauw samen met je collega beleidsadviseurs en andere ondersteunende teams en functionarissen. Als projectleider werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd. De achtergrond en inhoud van deze projecten verschilt, maar alle projecten zijn gericht op het waar mogelijk- verbeteren van de geboden zorg en sluiten aan op de visie, strategie en meerjarendoelstellingen van Riwis. Je vertaalt ambities en strategische doelstellingen in plannen en zoekt de juiste medewerkers waarmee je samen de doelstellingen van de verschillend projecten realiseert en deze volgens de afgesproken planning uitvoert.

Je fungeert als adviseur naar je collega's van het clusterteam en specifiek naar de teamleiders en managers GGZ. Je neemt deel aan of initieert onderzoeken, projecten en commissies.

Je herkent je in onze Missie: Geloof in eigen Kunnen, en uiteraard heb je affiniteit met de Geestelijke Gezondheidszorg.

Ben jij flexibel ingesteld, maar wel goed in het voorbereiden en uitvoeren van projecten? Houd jij van afwisseling in je werkdag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Riwis

Riwis is een herstel ondersteunende organisatie. Dat betekent dat wij cliënten ondersteunen bij hun persoonlijke unieke herstelproces, gericht op het vinden van een nieuwe betekenis en zin in het leven. Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We hanteren hiervoor de IRB methodiek. Dit doen we binnen een veilig leerleefklimaat, zo dicht mogelijk in de eigen leefomgeving van de cliënt. We weten dat participatie en zingeving bijdraagt aan het welzijn en herstel van cliënten.

Functie eisen

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO opleiding met een aanvullende opleiding of specialisatie projectmanagement;
 • Kennis van de GGz en bij voorkeur kennis van Beschermd Wonen en herstelgericht werken;
 • Ervaring met het opstellen van beleidsstukken, projectplannen en business cases;
 • Bij voorkeur ervaring met het aanvragen van subsidies en schrijven verantwoordingen;
 • Bij voorkeur kennis van procesoptimalisatie en veranderkunde.

Inschaling

Wij bieden

 • 28 - 32 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.806,- / max. € 4.381,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 23 augustus 2022 

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met  Rob Maan (manager GGZ), telefoonnummer 06-13017727.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) Projectleider
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 23-08-2022
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113093
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn