Projectleider
HOOG

Functieomschrijving

HOOG is in de afgelopen jaren steeds meer een integrale organisatie geworden van en voor de huisartsen in Apeldoorn, Zutphen en Oost Achterhoek. Op dit moment staat de organisatie aan de vooravond van een verdere inbedding én professionalisering van die integrale huisartsenorganisatie. Er staan een aantal trajecten op de agenda waar we extra handen voor nodig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar een

Projectleider

38 uur per week, voor de duur van 2 jaar, standplaats kantoor Apeldoorn

We zoeken een projectleider die affiniteit heeft met de eerstelijnszorg, sterk is in het verbinden van mensen en in staat is om focus te blijven houden op de planning en het resultaat. Projectmatig werken is je op het lijf geschreven en de samenhang met andere projecten weet je goed te duiden en op in te spelen. Je neemt de leiding over het project, stuurt bij waar nodig, gaat goed om met weerstanden en draagt je enthousiasme over op je projectteam.

Een aantal projecten zijn op het gebied van ICT en interne bedrijfsvoering. We zoeken daarom een projectleider die specifieke kennis of aantoonbare affiniteit heeft met aanpak en implementatie/inbedding van ICT pakketten in de zorg/bedrijfsvoering. De projectleider wordt onderdeel van het team Beleid & Kwaliteit en valt rechtstreeks onder de voorzitter Raad van Bestuur.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Projectmanagement (initiëren, implementeren, verantwoorden en evalueren van projecten).
 • Draagvlak creëren voor projecten.
 • Meedenken met ontwikkelingen in het veld en kunnen komen tot (project)voorstellen om daar goed op in te spelen.
 • Bouwen aan de verdere professionalisering van HOOG in zichtbaarheid, bekendheid en digitale werkomgeving.
 • Goede interne, multidisciplinaire afstemming en samenwerking.
 • Contacten leggen en onderhouden met huisartsen en overige stakeholders. Daarin de specifieke toegevoegde waarde van HOOG kenbaar maken.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Aantoonbare werkervaring als projectleider / leidinggevende van multidisciplinaire en complexe projecten (minimaal 3 jaar);
 • Een aanvullende opleiding/certificaat op het gebied van projectmanagement;
 • Ervaring met het leiden van organisatie brede implementatietrajecten;
 • Organisatorisch sterk en prima in staat om zelfstandig projecten uit te voeren.
 • Kennis van het werkveld van de eerstelijnszorg / huisartsenzorg en affiniteit met ICT.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je werkt proactief en hebt een hands on mentaliteit.
 • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
 • HBO/academisch werk- en denkniveau.
 • Bereidheid om soms in de avonduren te werken.

Inschaling

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in de meest dynamische sector van de zorg en een dienstverband voor de duur van 2 jaar. Met deze projecten krijg je de mogelijkheid om te ontdekken wat er achter de schermen nodig is om een zorgorganisatie zoals de onze goed te ondersteunen. En word je hier middels een projectmatige aanpak met diverse collega’s onderdeel van.

Een mooie kans om de huisartsenorganisatie en de huisartsenzorg beter te leren kennen en je in deze sector verder te ontwikkelen!

De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. We hebben een thuiswerkbeleid bij HOOG en spreken graag met jou door over wensen en mogelijkheden van thuiswerken en werken op het kantoor in Apeldoorn of één van de andere locaties.
De functie is ingeschaald in schaal 9 van genoemde CAO.

Bijzonderheden

Alle huisartsen in de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen hebben zich krachtig georganiseerd in drie regionale Huisartsencoöperaties. Deze drie coöperaties zijn aandeelhouder van HOOG. HOOG staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie.

HOOG is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk-overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en versterken. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten.

Informatie, procedure en sollicitatie?

Voor vragen en meer informatie over de functie kun je je wenden tot Everdina van Olst, bestuurssecretaris, te bereiken op telefoonnummer 06-19364518.

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 17 augustus a.s. Deze kun je mailen naar werke[email protected], ter attentie van Everdina van Olst, bestuurssecretaris.

Wanneer je binnenkort vakantie hebt, verzoeken wij je dit in je reactie te vermelden.

We werven tegelijkertijd intern en extern, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Een referentiecheck is onderdeel van de procedure. Voor deze functie is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist. Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij geen prijs.

Type Vacature
Organisatie HOOG
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Everdina van Olst
Functie(s) Projectleider
Publicatiedatum 26-07-2022
Reageer voor 17-08-2022
Nummer 112858
Doorsturen Bekijk PDF

HOOG

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over HOOG