Projectleider innovatie, 28-32 uur per week
Sius

Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag ontdekken wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hen gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hen daarbij.

Wij zijn geen doorsnee zorgverlener. Bij ons werken vakmensen met een intrinsieke motivatie om het leven van anderen fijner te maken. Juist omdat ieder mens anders is, geloven we dat een vastomlijnde werkwijze, volgens vooraf bepaalde stappen, zelden alleen de best passende oplossing is. En daarom kijken we verder dan dat.

Wij zijn op zoek naar een

Projectleider innovatie

  (28-32 uur per week)

Jouw functie

Leven is ontdekken! De zorg is altijd in beweging en dit vraagt ons om met een creatieve en pragmatische blik te kijken naar wat er mogelijk is. Ben jij iemand die verbeterkansen ziet in zowel proces als techniek, mensen weet te enthousiasmeren en dingen voor elkaar krijgt? Dan is deze functie iets voor jou.

Vanuit jouw interesse volg je innovatie-ontwikkelingen in de zorg op de voet. Je zoekt graag organisaties op om mee samen te werken aan kansen voor Sius. Dwars door de organisatie heen werk je aan innovatieprojecten in de breedste zin. Je kunt deze projecten goed leiden en weet jouw projectmedewerkers op koers te houden richting het beoogde doel. Voor je collega’s ben je een goede sparringpartner voor innovatie- en projectvraagstukken.

Wat ga je doen?

 • Je adviseert en ondersteunt het management en de bestuurder bij het aangaan van innovatieve projecten.
 • Je hebt een zeer zelfstandige rol waarbij je rapporteert aan de bestuurder.
 • Kansen op het gebied van innovatieve ontwikkelingen ontgaan jou niet en je weet deze te onderscheiden op impact en efficiëntie. Dat doe je door jouw  goede relatie met interne stakeholders zoals cliënten en medewerkers. Maar ook met externe stakeholders zoals andere  organisaties als samenwerkingspartner en financiers zoals gemeenten en zorgkantoren.
 • Je ontwikkelt, leidt en realiseert innovatieve projecten en draagt hier procesmatig en soms inhoudelijk aan bij.
 • Je beoordeelt de innovatieve projecten op bruikbaarheid en adviseert hierin.
 • Op basis van ontwikkelingen in de markt en onderzoek naar behoeftes van medewerkers en cliënten doe je concrete voorstellen voor innovatiekansen.

Wat bieden wij jou?

Jouw collega’s zijn betrokken en bevlogen, trots op hun werk, trots op Sius en waar we als organisatie voor staan. Wij bieden de best mogelijke werkomgeving aan mensen die onze passie delen. Hierbij hoort:

 • Ruimte voor ontwikkeling en scholing;
 • Dat wij een organisatie zijn met het keurmerk ‘Beste werkgever’;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg;
 • Een salaris in functiegroep 50;
 • Naast een vakantietoeslag van 8%, ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wie ben jij?

Allereerst is het belangrijk dat jij je herkent in onze kernwaarden: durf, betrokkenheid en veiligheid. En dat onze belofte ‘Leven is ontdekken’ je op het lijf geschreven is. Daarnaast wil je sociale impact maken met jouw kennis en ervaring op het gebied van innovatie. Dit doe je met ondernemerschap en doortastendheid. De kwaliteit van leven van de cliënt, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal.

Ten slotte heb je minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een functie met innovatieve ontwikkelingen waarin jij een initiërende, aanjagende en/of sturende rol hebt vervuld.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie dan kun je contact opnemen met onze bestuurder, Hans Poortier. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! 

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 112260 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

 

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 05-07-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112260
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius