projectleider Maatschappelijke Ondersteuning
InteraktContour

Informatie

Voor de eenheid Maatschappelijke Ondersteuning zijn we vanaf medio mei/juni 2021 op zoek naar een resultaatgerichte, stevige projectleider met visie op een toekomstbestendige zorg. Zoek jij een veelzijdige, uitdagende baan met plezierige collega's? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is in Oost- en Midden-Nederland de zorgaanbieder voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg, behandeling en ondersteuning. Onze cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. Wij helpen mensen met hersenletsel en hun naasten te ontdekken wat nog wél kan, zodat zij weer grip krijgen op hun leven en mee kunnen blijven doen in de samenleving.

Jouw werkplek

De eenheid Maatschappelijke Ondersteuning is één van de drie zorgeenheden binnen InteraktContour en beslaat alle zorg en begeleiding in het maatschappelijke domein (Wmo) en gedeeltelijk in de langdurige zorg (Wlz). Er werken 25 lokale, zelforganiserende teams binnen de eenheid Maatschappelijke Ondersteuning, een projectleider en vijf kwartiermakers. In totaal zijn dat circa 412 medewerkers (circa 250 FTE) en 282 vrijwilligers. De omzet van de eenheid is ongeveer 17 miljoen per jaar.

We bieden zowel begeleiding bij de cliënt thuis als in groepsverband op één van onze locaties. We doen dit door gericht te werken aan persoonlijke doelen. We bespreken wat er speelt en maken samen een plan op maat. We noemen dit modulair werken.

Het werkgebied van Maatschappelijke Ondersteuning is groot, we hebben contracten met zo'n 50 gemeenten. In de uitvoering van onze dienstverlening houden we dan ook rekening met de lokale kleuren van de verschillende gemeenten. De teams binnen de eenheid stemmen het aanbod optimaal af op de lokale vraag en werken intensief samen met partners. Hierbij is lokaal ondernemerschap van essentieel belang. Onze teams bestaan uit (senior) begeleiders en worden in de dagelijkse praktijk ondersteund door vrijwilligers en stagiaires.

Jouw rol

Binnen de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor de planning, aansturing, organisatie, uitvoering en coördinatie van lopende en nieuwe projecten binnen de eenheid Maatschappelijke Ondersteuning. Waaronder het bevorderen van de instroom van nieuwe cliënten, kwaliteitsmetingen, het stroomlijnen van logistieke processen en sparringpartner op strategisch niveau. Daarnaast zorg je ervoor dat de samenhang en planning tussen de diverse projecten wordt bewaakt. Dit doe je in opdracht en onder de verantwoordelijkheid van de manager Maatschappelijke Ondersteuning. Samenwerking en afstemming is hierbij van groot belang. Je speelt een belangrijke rol in de aanbestedingen bij de gemeenten. Ook in de dagelijkse bedrijfsvoering kan de manager zaken aan jou overdragen. Rapporteren aan collega's, als vraagbaak fungeren en het adviseren zijn ook taken die op je bord kunnen liggen en die je voortvarend en met enthousiasme oppakt. Om je werk goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je aanpakt en doorpakt en dat je streeft naar het beste resultaat.

Wat wij bieden

 • een uitdagende functie waarin jij al je talenten mag inzetten
 • een jaarcontract voor 32-36 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.189,- tot maximaal €4.652,- bruto per maand (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • in juni 2021 een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing over niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
 • een gezonde werkomgeving waarin, naast gedrevenheid om vanuit je functie bij te dragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten, ook ruimschoots aandacht is voor je eigen ontwikkeling
Wat wij vragen

 • je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO+ niveau in een medische of bedrijfseconomische/bedrijfskundige richting bij voorkeur aangevuld met een opleiding of ervaring in de zorg
 • ervaring in een vergelijkbare functie in een complexe (zorg)organisatie
 • je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van projecten; bij voorkeur opgedaan in de consultancy
 • je hebt een scherpe focus, je bent resultaatgericht en je geeft niet op, waarbij samenwerken met anderen voorop staat
 • je bent goed in staat te schakelen tussen de verschillende niveaus, bent je bewust van de belangen en hebt een goed gevoel voor verhoudingen, je weet hoe jouw werk zich verhoudt tot een groter geheel en je houdt de balans tussen doorzettingsvermogen en wendbaarheid
 • je geeft met een kritische en analytische blik sturing aan de projecten
 • je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend, je hebt conceptueel vermogen, je kan overtuigen en beïnvloeden op de diverse niveaus in de organisatie en je bent omgevingsbewust. Dit alles met twinkeling en gedrevenheid in je voorkomen
 • we vinden het verder belangrijk dat je ondernemend en flexibel bent, goed kunt samenwerken, kritisch en analytisch sterk bent, lef en uitstekende communicatievaardigheden hebt en klant-, service- en resultaatgericht bent.
 • je beschikt over rijbewijs B en bent in bezit van een auto
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe projectleider Maatschappelijke Ondersteuning?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. We vragen referenties op van recente werkgevers.
Je kunt reageren tot en met zondag 18 april aanstaande. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 21 april.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Nicole Teuwsen, manager Maatschappelijke Ondersteuning, op 06-83900127.

Meer informatie over het bestuursbureau vind je hier
Meer informatie over onze locaties vind je hier

Bekijk ook onze overige vacaturesWe voeren onze sollicitatiegesprekken op het Bestuursbureau in Nunspeet. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, Bestuursbureau Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Projectleider
Overig
Publicatiedatum 07-04-2021
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 64159

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour