Projectleider - GZ-psycholoog / Klinisch Psycholoog / Psychotherapeut
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Ons circuit Curatieve Zorg groeit! We groeien zo hard dat we ons pand aan het verbouwen zijn. Misschien is een van de nieuwe kantoren straks voor jou! Voor ons Centrum voor Psychotrauma zoeken wij een

Projectleider
GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/psychotherapeut
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Het Centrum voor Psychotrauma is een specialistisch ambulant behandelcentrum op het gebied van psychotraumaverwerking voor cliënten van alle leeftijden. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot het poliklinisch expertise centrum voor Oost Nederland en we maken deel uit van het Netwerk Psychotrauma Nederland.
Wij willen deze ontwikkeling verder voortzetten! Daarom zoeken we een projectleider, die ook regiebehandelaar is, en zich wil specialiseren in traumabehandeling voor geüniformeerde beroepsbeoefenaars, zoals politie, brandweer, ambulancepersoneel, veteranen en medewerkers van de NS en samen met ons die ontwikkeling verder vorm wil geven en uit wil bouwen!
Als projectleider ga je nauw samenwerken met en in verschillende netwerken vanuit de geüniformeerde beroepen. Denk hierbij aan de politiepoli, de alliantie met het Landelijk Zorgsysteem voor veteranen (LZV) en de Basis. Ook draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van de TCO trainingen (Team Collegiale Ondersteuning) die het centrum voor Psychotrauma verzorgt voor de politie Oost-Midden Nederland.

Functie eisen

Jij hebt

 • BIG-registratie als Klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of Psychotherapeut
 • Enige jaren werkervaring in een functie als regiebehandelaar
 • Wanneer je ook in het bezit bent van EMDR vinden wij dat een geweldige aanvulling.

Jij bent

 • Makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • Doortastend, actief, gestructureerd
 • Creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • Analytisch
 • Open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • Een inhoudelijk interessante en uitdagende positie in een professioneel en actief team
 • Specialistische scholing(en), zoals de BEPP training bij indiensttreding. De BEPP training is gecertificeerd voor de opleiding tot psychotraumatherapeut van de Nederlandse vereniging voor Psychotrauma (NtVP)
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega basispsychologen te coachen
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • Werken in een financieel gezonde organisatie
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van de functie als regiebehandelaar (FWG 65/70-cao GGZ).

Bijzonderheden

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen met Marloes Landeweer, teammanager, 06-18344050.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0576 NZE/fss
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Psychotherapeut
Publicatiedatum 10-04-2020
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 52538
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg