Projectleider Vastgoed - Wilp
Zozijn

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de nieuwbouw, het onderhoud, instandhouding en verduurzaming van ons vastgoed zodat onze cliënten een fijne plek hebben om te wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Dit ga je doen
Zozijn biedt een uitdagende functie voor een projectleider Vastgoed. Als projectleider is het belangrijk dat jij in een team nieuw- en verbouwprojecten begeleidt (denk aan sloop, onderhoud, renovatie en nieuwbouw). Van de projectleider wordt tevens input verwacht om onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Je komt te werken op de afdeling Vastgoed, deze afdeling is onderdeel van de dienst Vastgoed & Bedrijfsdiensten binnen Zozijn. Het team van 7 collega’s heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zet liever twee stappen te veel dan één te weinig. Alles om te zorgen dat het primaire proces op de juiste wijze wordt ondersteund en de woon- en werkomgeving veilig is.

De kernactiviteiten van de afdeling Vastgoed zijn het beheren, renoveren en ontwikkelen van het vastgoed dat door cliënten van Zozijn bewoond wordt. Deze activiteiten leiden tot het kopen en verkopen, huren en verhuren en bouwen en verbouwen van woningen en voorzieningen ten behoeve van dagbesteding en kantoren.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de vastgoedsector.
  • Je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en specifiek over bouwen voor de gezondheidszorg
  • Je hebt een rijbewijs en auto ter beschikking, zodat je kan reizen naar de verschillende regio’s.
  • Je beschikt over een MBO/HBO-opleiding in het vakgebied vastgoedontwikkeling.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij

  • Een contract van 36 uur per week voor bepaalde tijd;
  • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 55 (minimaal €2.853 - maximaal €4.211 bij een volledig dienstverband);
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
  • Belastingvoordeel op: aanschaf sportabonnement, fiets, laptop of smartphone.

Past dit helemaal bij jou?
Schrijf dan een motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gert Jan Meijers, manager vastgoed 06 12995807
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 10-11-2021
Nummer 72647
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn