Projectmanager
Markenheem

Functieomschrijving

Voor het Centraal Bureau van Markenheem zijn we op zoek naar een Projectmanager (32 uur).

Kern van de functie
De projectmanager geeft leiding aan verschillende projecten. Je kunt hierbij denken aan de implementatie van een digitaal roostersysteem, de doorontwikkeling van het Elektronische Cliëntendossier (ECD), meedenken in applicatiebeheer. Je stuurt functioneel de medewerker helpdesk en de applicatiebeheerder aan en werkt nauw met hen samen. ICT is vanuit Markenheem belegd bij een externe partij.

Jouw missie is zorgen voor de juiste totaalondersteuning op het gebied van telefonie, software en management device, gerelateerd aan onze missie ‘voor zorg dichtbij’. Op deze onderdelen ben je ook het aanspreekpunt voor externe partners.  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het plan van aanpak bij nieuwe projecten, verzorgt de voortgangsrapportage en bewaakt hierbij de projectplanning en het budget. Ook heb je een belangrijke rol in de implementatie van het projectdoel en de borging in de organisatie. Naast de begeleiding van een project voer je zelf ook een deel van de projectstappen uit.

Daarnaast verzamel je informatie over ontwikkelingen, zoals veranderingen in wet- en regelgeving, financiering van de zorg en trends en vertaalt dit door naar de digitale werkprocessen in de zorg. Je maakt analyses over de verkregen informatie. Je wordt aangestuurd door de sectormanager bedrijfsbureau & ICT.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je hebt ervaring met projectmatig werken in de gezondheidszorg en affiniteit met ICT. Je bent niet verantwoordelijk voor het systeembeheer binnen Markenheem, omdat de ICT binnen Markenheem bij een externe partij is belegd. Wel is het van belang dat je het overzicht houdt en kunt doordenken wat de consequenties zijn van bepaalde stappen in het systeem voor de zorgmedewerker.
Je bent een betrokken en inspirerend projectmanager, resultaatgericht en je hebt een gezonde zakelijke kijk zonder de mens uit het oog te verliezen. Je maakt daarbij gebruik van de talenten van de betrokken medewerkers bij de projecten en creëert hiermee een innovatieve werkomgeving. Je bent communicatief sterk, proactief, je hebt een gezonde dosis humor en een natuurlijke overtuigingskracht.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG 55 (€ 2.533,15 - €4.021,18). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een vast contract van 32 uur per week, in eerste instantie voor een jaar. Je standplaats is het Centraal Bureau in Doetinchem.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdagmiddag 19 maart. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Heb je interesse? Solliciteer dan uiterlijk 6 maart a.s.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Ruud Kampshoff, manager Bedrijfsbureau & ICT via 0314-376010 of app met HRM op 06-12903900. 

Type Vacature
Intern nummer 201846
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Centraal Bureau
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Projectleider
Publicatiedatum 08-02-2019
Reageer voor 06-03-2019
Ingangsdatum 02-01-2019
Nummer 42760
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem