Projectmedewerker Inkoop tot Betalen
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor het servicekantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar Projectmedewerker Inkoop tot betalen voor 32 tot 36 uur per week.

Heb jij een passie voor de zorg, processen en ketendenken en wil jij bijdragen aan een maatschappelijk doel? Wil jij werken aan optimalisatie en innovatie en ben je ook nog eens afgestudeerd op hbo- of wo-niveau in een aansluitende studierichting? Dan nodigen wij jou graag uit om jouw mogelijkheden bij Philadelphia te bespreken!

Over Philadelphia
Philadelphia Zorg is een van de grootste landelijke zorginstellingen die zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doet Philadelphia onder andere door koploper te zijn op het gebied van zorgtechnologie. Technologie is niet meer weg te denken uit de zorg en de informatievoorziening neemt alsmaar toe. Wij gaan de uitdaging aan om onze cliënten en medewerkers te ondersteunen met de juiste balans in een menselijke en digitale relatie.

Ons team
De keten Inkoop tot betalen is verantwoordelijk voor de inkoop en alle uitgaande geldstromen van Philadelphia en Duurzaamheid. De afdeling bestaat uit inkopers, administrateurs, servicedeskmedewerkers en projectmedewerkers. De afdeling is continu op zoek naar verbetermogelijkheden door procesaanpassingen en innovatie. Denk hierbij aan XML-facturatie, procesoptimalisaties Inkoop, P2P-systeem, en cashless werken. Daarbij moet altijd de balans worden gezocht tussen efficiency en werkbaarheid in de zorg. Alles wat wij doen staat uiteraard ten dienste van onze cliënten.
Ons werk dient de hele organisatie. Als projecmedewerker krijg je dan ook te maken met veel verschillende stakeholders van binnen de organisatie, maar uiteraard ook met leveranciers van buiten Philadelphia. Jouw rol is het om te zorgen voor de gezamenlijke afstemming, integrale planning en het creëren van het benodigde draagvlak.

Over jou
Ben jij een afmaker die anderen weet te activeren om een project tot een goed einde te brengen binnen de gestelde tijd? Houd jij het overzicht in complexe situaties met verschillende stakeholders? En wil je graag samen met fijne, gemotiveerde collega's werken aan een prettige organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn op zoek naar een projectleider met onderstaand profiel :
 • Hbo werk- en denkniveau of hoger
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als projectmedewerker (kennis in de zorgsector is een pre)
 • Je hebt aantoonbare kennis van projectmethodieken
 • Je vindt het een uitdaging om de klantvraag te vertalen naar een gewenste oplossing
Wij verwachten daarbij de volgende competenties:
 • Oplossings- en resultaatgericht
 • Sociale vaardigheden zoals, overtuigingskracht, tact, inlevingsvermogen en humor
 • Klantgericht en diplomatie
 • Doorzettingsvermogen, stressbestendigheid
 • Flexibiliteit en solistisch dan wel in teams kunnen werken
 • Accuratesse, gevoel voor systematiek en ordelijkheid
Dit krijg je van ons
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een betrokken team van collega's die hard werken maar ook veel plezier hebben samen.
 • De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werkuren.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2425,- en maximaal €3624,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 26 oktober, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 351). Heb je nog vragen? Bel met Steven van Vulpen, projectleider Inkoop tot betalen, 06 - 15 34 90 29. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten; de kennismakingsgesprekken worden ingepland in de week van 9 november.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Servicekantoor Amersfoort
Postcode 3811 MZ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Overig
Publicatiedatum 17-10-2020
Reageer voor 16-12-2020
Nummer 55471

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg