Projectontwikkelaar
De Twentse Zorgcentra

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren professional in de projectontwikkeling die graag vanuit huisvesting in de zorg het verschil wil maken? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij namelijk op zoek naar een Projectontwikkelaar huisvesting met een zorghart!

Functie omschrijving
Vanuit het strategisch vastgoedplan worden nieuwbouw- of verbouwingsprojecten gedurende het jaar geïnitieerd en opgepakt. Als Projectontwikkelaar huisvesting ben jij daarbij verantwoordelijk voor de ontwerpfase tot en met bouwvergunning. Jij initieert en organiseert zodanig dat projecten kunnen worden goedgekeurd en uitgevoerd. De Projectleider zal daarna de daadwerkelijke uitvoering van het project overnemen, waarbij de Projectontwikkelaar de regie behoudt.

De projecten kunnen variëren van zeer grote projecten tot kleinschalige opdrachten. Deze projecten voer je uit in overleg met zorgteams en/of stakeholders en betreffen bouwaanvragen voor nieuwbouw of renovatieprojecten van woongebouwen, dagbestedingsgebouwen en kantoren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de betrokken partijen.

Je beoordeelt grote en kleine bouwinitiatieven op haalbaarheid en stelt business cases, exploitatieberekeningen en een programma van eisen op. Indien nodig los je problemen op het gebied van juridische zaken, financiën en bestemmingsplannen op in overleg met de betrokken partijen en belangenorganisaties. 
Je bent de rechterhand van de Manager Huisvesting, Inkoop, Facilitair bedrijf en ICT (HIFI), aan wie je ook rapporteert.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar, aangevuld met kennis en/of opleiding in (zorg)vastgoed
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij ervaring in een zorgomgeving een pre is
 • Je bent een ervaren professional, die bouwkundige projecten proactief kan ontwikkelen
 • Je beschikt over aantoonbare capaciteiten om uiteenlopende belangen te herkennen en verenigen
 • Affiniteit met de doelgroep (zorg)
 • Je bent een teamplayer, transparant en coachend naar medewerkers vanuit een regierol
 • Je bent organisatiesensitief en een diplomatieke persoonlijkheid, die draagvlak weet te creëren
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent stressbestendig en weet de juiste prioriteiten te stellen

Inschaling

 • Een functie voor 32 tot 36 uur in een organisatie die op veel terreinen volop in ontwikkeling is.
 • Een salaris van min. € 3.505,- / max. € 5.296,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Je wordt aangesteld op basis van een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar.

Bijzonderheden

De werving en selectie voor deze vacature verloopt NIET via Zorgselect maar via Eqib. Klik hier voor meer informatie en solliciteer!

VOG

De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 19.125
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Bas van de Moosdijk, Manager HIFI (06 11229736).
Functie(s) Manager => FWG 65
Overig
Projectleider
Publicatiedatum 08-03-2019
Reageer voor 22-03-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44274
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra