Psychiater + beleidsprofessional
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? En adviseer je graag over de toekomst van de GGZ en het beleid van je team of unit? VGGNet zoekt een beleidspsychiater!

Dit ga je doen
Als psychiater lever je binnen het behandelteam je aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg, daarnaast ben je regiebehandelaar en  daarmee eindverantwoordelijk voor een  deel  van de patiënten. Je neemt zo nodig waar voor je collega-psychiaters en je neemt als supervisor deel aan crisisdiensten.
Vanuit je beleidsrol adviseer  je de directie en het management proactief en niet-vrijblijvend over het (V)GGNet-behandelbeleid en de gewenste toekomstrichting. Zo geef je mede vorm aan de implementatie van goede GGZ: je adviseert op basis van actuele thema’s, vraagstukken en zorginhoudelijke ontwikkelingen. Primair zoek je daarbij steeds naar behoeften en kansen binnen de teams, weet je verschillende scenario’s te ontwerpen en beïnvloed  je zo de besluitvorming. Ook lever je een bijdrage aan het jaarplan en de kwartaalgesprekken.

Hier ga je werken
VGGNet is voornemens om vanuit één centrale locatie zorg aan te bieden. Op deze locatie bevinden zich alle zorgproducten van VGGNet (bedden, groepen, poli, ambulant werkenden). Waar nodig zal VGGNet haar zorg en scholing op locatie aanbieden.

Dit ben jij

• Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG registratie) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie).
• Je hebt affiniteit met mensen met de doelgroep psychiatrie & LVB
• Werkervaring op dit gebied is een pré.
• Je hebt ervaring met het schrijven van zorgbeleidstukken.
• Je hebt een grondige kennis van de actuele wetenschappelijke theorieën en behandelmethoden.
• Je bent een gedreven teamspeler die plezier beleeft aan het inspireren van anderen, maar die ook stressbestendig is.
• Je bent sociaal zeer vaardig en je hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
• Je bent vindingrijk, initiatiefrijk, integer, kritisch, stressbestendig en betrouwbaar.

Dit bieden we je

Het salaris is conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (CAO Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ester van Beek, manager VGGNet, via 088-933 4216 of Jeanet Nieuwenhuis, psychiater VGGNet, via 088-933 4697.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201935
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, VGGNet Warnsveld
Postcode 7230GC
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52126

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet