Psychiater Dimence Groep
Dimence Groep

Functieomschrijving

Ben jij psychiater en wil je graag werken voor een ggz-instelling waar je je expertise optimaal kunt inzetten? Zoek je ruimte om het vak psychiatrie op een professionele wijze uit te kunnen voeren? Wil je werken met bevlogen en enthousiaste collega's die elke dag weer klaar staan voor duizenden cliënten per jaar?

Graag gaan wij met jou in gesprek! Dimence Groep is een dynamische organisatie in Overijssel met hoge ambities waar psychiaters alle ruimte krijgen om het vak én zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Bij de Dimence Groep is de zorg ondergebracht in een aantal slagvaardige, deels kleinere, stichtingen met ieder een eigen doelgroep. Hierdoor kunnen we sneller inspelen op de wensen en behoeften van onze patiënten, cliënten, verwijzers en financiers. We hebben de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid, maatschappelijke participatie en het welzijn van de mensen in ons werkgebied te verbeteren.

We hebben mogelijkheden voor psychiaters in de regio Almelo, Deventer, Zwolle en omgeving binnen:

 • Dimence
  • Specialistische ggz, de Sggz in al zijn verschijningsvormen; klinische verslavingszorg, ambulante zorgprogrammatische teams, deeltijd. Hier kun je je verdiepen en specialiseren in de behandeling van een doelgroep.
  • Herstelgerichte ggz, de langdurende ggz waarin o.a. de FACT-teams vertegenwoordigd zijn en waar een groot beroep wordt gedaan op jouw inventiviteit in de behandelrelatie.
  • Spoed, de acute SGGZ. Hier vallen de IHT (intensive home treatment) en de klinische opnamen onder. Hier is het ambulante behandeltraject altijd leidend, dus samenwerking met patiënt, naasten en behandelaren is hier een sleutelbegrip.
  • Ouderen, gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met een psychische stoornis, hierbij is de (co-morbide) ouderdomsproblematiek de uitdaging voor de specialist in opleiding.
  • Topreferent, ontwikkel je onderzoeks- en innovatievaardigheden in een van de TOPGGz-erkende specialistische centra van Dimence.
 • Jeugd GGZ Ontwikkel je talenten bij de jeugd GGZ, leer hoe je kinderen en jongeren met psychiatrische problemen kunt helpen en hun ouders een steun in de rug kunt bieden.
 • Transfore Altijd al geïntrigeerd door de samenhang tussen delict en psychiatrische stoornis? dan biedt Transfore een goede leerplek voor je. Dat kan ambulant en klinisch, voor velen een uitdaging van formaat.

Fellowship voor beginnende psychiaters

Verder biedt de Dimence Groep beginnende psychiaters een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?”

Wat we van je vragen?

Wij zijn op zoek naar een deskundige, gedreven en geregistreerde psychiaters. Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van onderzoek, innovatie of kennisoverdracht dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Verder:

 • Zoek je op creatieve wijze samen met team en patiënten naar nieuwe wegen bij complexe problemen;
 • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;
 • Werk je resultaatgericht;
 • Beschik je over een duidelijke visie op de zorg;
 • Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat.

Wij hebben veel te bieden!

Psychiaters werkzaam bij de Dimence Groep

 • Krijgen alle ruimte om te onderzoeken
 • Werken met collega professionals aan een betere geestelijke gezondheidszorg
 • Krijgen volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Krijgen administratieve ondersteuning aangeboden
 • Worden beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket

Meer informatie?

Kijk voor een actueel overzicht van de psychiater vacatures binnen de Dimence Groep op https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacatures/92

Neem voor verdere vragen contact op met Ellen Veld, recruiter bij de Dimence Groep, via 0570 639 579.

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence Groep
Postcode 7416 SB
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 04-01-2021
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 43214
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep